Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah mezi mnou a přítelkyní má to cenu?

Od: romanknin* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den.Chtěl bych od vás radu jsem s mojí partnerkou krátce a nastali problémy hádky.Chtěl bych právě od vás radu.Vše bylo vpohodě dokud se nesetkala s mojí mámou.Mojí mámu už moc neberu jako mojí mámu je hodně věcí co udělala sice jsem jí odpustil,ale nezapoměl a mojí minulou přítelkyni jsem jsme s ní měli problémy že nám chodila do baráku,sprchovala... bez dovolení tukala v 6hodin a několikrát denně na okno že něco fůrt potřebuje a kůli tomu jsme se rozešli a tak jsem chtěl nynější přítelkyni varovat a právě před přítelkyní jsem se choval k mámě odtažitě a jí se to nelíbí od té doby se mě snaží převychovat třeba když řeknu cože to jí vadí je to neslušný apodobně.Dál mi sama od sebe nedá pusu když chci se k ní v noci přitulit ona mi řekne že má ráda svojí peřinu svoje místo což to samí se sexem jen když ona chce.Je to jako když myslí jen na sebe chce jen brát a dávat.Má málýho syna s ním si rozumim dobře.Minule jsme přišli a ona že jde vařit no a já se sám od sebe vrhnul na nádobí co bylo v dřezu i na sušáku umyl uklidil,pak i stůl vše vpoho no a po jídle jdu k pc a ona že si něco pustí tak jsem si šel sednout na postel ona pochvilce šla mejt další nádobí a říká mi že jí vádí to jak se jí nezeptám jestli nechce pomoct s nádobím já říkám vždit jsem předtim myl a ona že jí vadí že jsem seděl kdybych aspon něco dělal u pc,ale to že jsem seděl, nic nedělal a nezeptal to bylo špatně.Říká mi jak jsem urážlivej a jak za moji urážlivost může moje minulost a to jaký máme vztah s mámiu,ale kdo by se nenaštval když člověk kterému důvěřuješ myslíš si že uděláš radost když něco pomůžeš a pak dostanu seřváno že to po mě nechtěla..Když ráno vstane je protivná mrzutá protože neumí vstávat třeba 4x posouvá budíká a pak jsem tím pádem protivnej i já.Chci s ní být,ale chtěl bych vidět snahu.Určo je chyba na obou stranách co bychom měli změnit?Děkuji moc lidičky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Za a) ať se Vás partnerka nesnaží převychovat. Dejte jí jasně najevo, že pokud bude mít touhu z Vás udělat někoho jiného, tak bohužel. Pár větami jí můžete sdělit, proč se tak k matce chováte (pokud jí to vadí), ale je to Vaše matka a o chování k ní si budete rozhodovat sám.

Za b) některé ženy jsou holt ledové královny, sex mají, jen když ony chtějí, samy se nepřitulí, nedají pusu. Někomu to vyhovuje, já bych s takovým partnerem žít nemohla. Zkuste si sednout a promluvi si - každý řekněte své stanovisko, žádná ultimáta, žádné "ale ty děláš zase to a to..". Nepřerušovat, dokud ten druhý neskončí. Ovšem nesmí jít o monolog plný nespokojenosti a výčitek.

Připadá mi, že slečna hledá záminky, aby Vás srážela. Jste spolu teprve krátce, a už si stěžuje na takovou spoustu věcí? Není to dobré. Není náhodou nespokojená sama se sebou a nepřenáší to na okolí? Ženy toto často dělají, když jsou otrávené ony, otráví život i ostatním.

Klidně jí narovinu řekněte, že byste chtěl vidět tu snahu, aby se někdy sama přitulila. Že Vám to chybí. Pokud Vás hodně kritizuje takhle brzy a je pořád nespokojená, zřejmě jste si úplně nesedli.

doplněno 12.04.12 22:40:

To, že Vám opravuje "neslušnou" mluvu a říká, jak chce být pod svou peřinou, mi přijde, že si slečna ukazuje svoji převahu. Že chce, aby vše šlo podle ní.

hop®

Martino, taktak... *palec*

Nebudu opakovat, většinu jste vyjádřila za mne...

martinaa*

Děkuji*hi* Mimochodem, já také neumím moc vstávat, a přítel ráno posunuje budík klidně osmkrát. On se mi směje, že jsem v minulém životě musela být medvěd, a já bych ho za osmé probuzení za sebou nejradši přizabila:D

Ale milujeme se a taková maličkost nás nerozhodí:) Co by bylo pak, až přijdou skutečné problémy?

romanknin*
hodnocení

Taky bych rek ukazala svoji pravou tvar.Pokud nebude po jejim tak bude asi zle.Ted si piseme a slibjem si ze teda beru ze rano bude protivna,ale ze k mame dotoho ji nic neni a ona zas ze to nebere jestli se mnou ma jednou zit tak se k mame musim chovat jak milius.no a pak dal ze ji vadi to coze ze je to neslusny...rikam ze to je normalni slovo a ono ze je to po ni dulezity a ze nechce aby to rikal malej...nechapu nikdy jsem tohle nezazil kazda z pritekyn me brala takovyho jaky jsem a ted tohle:(
martinaa*

Někteří partneři nás opravdu chtějí ovládat a rozhodovat o každém našem kroku i slově. Takové soužití bohužel není možné a nějaké ultimátum "jestli s tebou mám žít, budeš se chovat, jak ti já řeknu", je docela trapné. Ano, můj partner má právo vyjádřit svůj názor na mé chování k rodičům, ale to je tak všechno.

Vaše soužití s nynější přítelkyní bohužel nevidím jako reálné. Snaží se Vás zcela ovládat, aby jste skákal, jak ona píská. Nemám ráda veškerá ultimáta, ale tady bych ho dala já. A sice - "buď mě budeš mít ráda takového, jaký jsem, nebudeš mě chtít předělávat a říkat mi, co mám dělat a jak se mám chovat, nebo vztah ukončíme".

Je mi líto, ale jinak to bohužel opravdu nevidím. I Vy přiznáváte, že Vás bývalky braly takového, jaký jste, a u této slečny to najednou nejde. Vážně si s ní sedněte a sdělte, že si nepřejete, aby zasahovala do Vašeho vztahu s matkou. Aby Vám říkala, co máte dělat a jak mluvit. Pokud ani rozhovor nezabere a ona se nadále bude snažit Vás dirigovat, utíkejte.

Život s generálem v sukni není nic příjemného.

gaszikjita2

nemám nic proti Vám ale napíšu to jak si to myslím nejspíš je to sobecká k...,která chce abyste byl podpantoflí já bych se jí co nejdrív zbavila.Já jse se svým přítelem skoro pět let a nikdy bych se k němu takhle nechovala ani on ke mě ne.Zbavte se ji bude Vám líp.

romanknin*

Dám tomu víkend máme společný a uvidíme jak se bude chovat.Nerad něco vzdávám dám tomu šanci.Děkuji za povzbuzení od vás všech potřeboval jsem to slyšet od jiných nezávislých lidí že maj stejný názor jako já tak držte palce:)Děkuji

figurek*
hodnocení

0x

radil bych, zavčasu se rozejděte s každým, kdo si myslí, že vás bude převychovávat a kdo vás už teď tlačí ke zdi, protože chce být tím dominantním. Láska je sice mocná čarodějka, jenže taky umí vyletět oknem během pěti minut, někdy i vteřin.

popek
hodnocení

0x

Neco podobneho jsem zazil a jsem s ni dodnes, ale...

Na zacatku byl vztah podobny jak pises ty - prudila me uplne za vsechno co jsem udelal, i kdyz jsem se snazil (nemel jsem moc zkusenosti ve vztazich) to trvalo dloouho. Ale postupen casu jsem si to proste nenechal libit - to si proste nemuzes nechat libit. A veci se zacli menit. Ted uz me za vse neprudi a je jina. Chova se mnohem lip a mnohem chapaveji (koupil jsem ji knizku jak ziskavat pratele a pusobit na lidi - doporucuju, ta ji taky hodne pomohla). Takze je to mnohem lepsi. Jinak co se tyce sexu atd to bylo take podobne (jen perina byla spolecna :) ), ale kdyz chtela ona. Postupem casu jsem to zacal ignorovat - zvykl si na zivot bez sexu, a pak se to otocilo, ted ja uz tolik nemam chut, ale ona jo - na to ji rikam, ze me k tomu dohnala ona...

Na druhou stranu musim rict, ze kdyz je clovek od jadra protivnej/pruderni - tak takovej bude vzdy - to se zmenit neda bohuzel. Uplne ti rozumim, ze kdyz je protivna, tak to prenese i na tebe a to je to nejhorsi. Takze poradne zvaz svoji budoucnost, jestli by jsi chtel mit s takovou osobou spolecny zivot. Jestli neni lepsi nejaka hodna s pozitivni chuti do zivota.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]