Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chodím na gymnázium a již od října se mi líbí jedna holka. Kámošili jsme spolu a já ji cca po 2 měsících naznačil že se mi líbí (takovým tím: Dneska ti to sluší...) Ona na to odepsala něco že děkuje, ale viď že si jenom kámoš. No tak kamarádství pokračovalo, ale jeden kluk začal rozkecávat po třídě že se mi líbí atd... Zřejmě to poznal z toho kamarádství, nebo nevím. Od té doby se se mnou vůbec nebaví, dala mi blok na fb atd. Poraďte co mám dělat?
Dobrý den. Miky, je zřejmé, že slečně vadí, když jí někdo s někým dává dohromady. Že je jí to nepříjemné, dala dost jasně najevo. Požádejte jí o rozhovor a přímo se jí zeptejte, proč se tak chová. Jestli je férová, řekne Vám to a podle toho se pak zařídíte.
doplněno 12.04.12 19:12: Není proč se stydět. Ale ten kluk by zasloužil do čumáčku za to, že je taková drbna!
Dobrý den, a není možné, že by jí někdo něco nepravdivého o Vás "nakukal"? Nejlepší bude, když si s ní otevřeně promluvíte.
Jeden kluk si špatně vyložil naše kamarádství a vykecal to celé třídě.
doplněno 12.04.12 19:03:Ale to jsem již psal v úvodu... Právě od té doby se mnou nekomunikuje
Asi bude nejrozumější si o tom s ní promluvit. Každopádně aspoň bych jí chtěl mít jako kámošku, bylo mi s ní fajn
Miky, řekněte jí, že Vás mrzí, jaké drby o Vás dotyčný roznesl a ještě víc fakt, že to mělo zřejmě negativní dopad na vaše kamarádství. Že byste jen nerad přišel o tak bezvadnou kamarádku jen kvůli pubertálnímu chování onoho jedince. Myslím, že když jí ujistíte o tom, že i Vám vadí nevhodné řeči a berete jí, jako kámošku, nic tím nepokazíte. Uvidíte, jak se k tomu vyjádří. Přeji Vám, aby to bylo mezi vámi zase brzy všechno v pohodě.
Není zač, rádo se stalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.