Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holka ze třídy si mě po vyznání nevšímá

Od: mikycz* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, chodím na gymnázium a již od října se mi líbí jedna holka. Kámošili jsme spolu a já ji cca po 2 měsících naznačil že se mi líbí (takovým tím: Dneska ti to sluší...) Ona na to odepsala něco že děkuje, ale viď že si jenom kámoš. No tak kamarádství pokračovalo, ale jeden kluk začal rozkecávat po třídě že se mi líbí atd... Zřejmě to poznal z toho kamarádství, nebo nevím. Od té doby se se mnou vůbec nebaví, dala mi blok na fb atd. Poraďte co mám dělat?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Miky, je zřejmé, že slečně vadí, když jí někdo s někým dává dohromady. Že je jí to nepříjemné, dala dost jasně najevo. Požádejte jí o rozhovor a přímo se jí zeptejte, proč se tak chová. Jestli je férová, řekne Vám to a podle toho se pak zařídíte.

doplněno 12.04.12 19:12:

Není proč se stydět. Ale ten kluk by zasloužil do čumáčku za to, že je taková drbna!;)

mikycz*
hodnocení

Kapkanadeje to mě vůbec nenapadlo. Můžu se jí zkusit zeptat. I když má to háčky.. Za prvé jsem stydlín :D a za druhé ale to je jen věc správného okamžiku ji najít když nebude u svých kamarádek.

poiu*
hodnocení

2x

Dobrý den, a není možné, že by jí někdo něco nepravdivého o Vás "nakukal"? Nejlepší bude, když si s ní otevřeně promluvíte.

mikycz*
hodnocení

Jeden kluk si špatně vyložil naše kamarádství a vykecal to celé třídě.

doplněno 12.04.12 19:03:

Ale to jsem již psal v úvodu... Právě od té doby se mnou nekomunikuje

poiu*

Ano, ale třeba jí řekl ještě něco jiného, špatného o Vás.

mikycz*
hodnocení

Asi bude nejrozumější si o tom s ní promluvit. Každopádně aspoň bych jí chtěl mít jako kámošku, bylo mi s ní fajn

mikycz*
hodnocení

Jak nad tím přemýšlím vůbec nevím co a jak říct :(

Miky, řekněte jí, že Vás mrzí, jaké drby o Vás dotyčný roznesl a ještě víc fakt, že to mělo zřejmě negativní dopad na vaše kamarádství. Že byste jen nerad přišel o tak bezvadnou kamarádku jen kvůli pubertálnímu chování onoho jedince. Myslím, že když jí ujistíte o tom, že i Vám vadí nevhodné řeči a berete jí, jako kámošku, nic tím nepokazíte. Uvidíte, jak se k tomu vyjádří. Přeji Vám, aby to bylo mezi vámi zase brzy všechno v pohodě.:)

doplněno 12.04.12 20:51:

Není zač, rádo se stalo.;)

mikycz*
hodnocení

Díky moc, zkusím nějak překonat stud. Moc jste mi pomohl a jsem vám vděčen.

hodnocení

0x

Nemohu si pomoct,ale zdravím do Prahy :)

mikycz*
hodnocení

Nejsem z Prahy :D Ale nevadí.

Aha,tak nic...já jen podle toho "vid" :D

mowla*
hodnocení

0x

Nech ji plavat...

Takových situací ještě zažiješ...

;)

mikycz*
hodnocení

Upřímě... Nad tím jsem též přemýšlel. Nicméně, je moc pěkná, chytrá, byla zábavná a uměla pomoc. Prostě holka do pohody i nepohody

hodnocení

0x

Jak je nějaká holka hezká a chytrá a ty s ní chodíš, tak ti jí někdo dříve nebo později přebere. Holt to je život.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]