Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám,že se mu líbím?

Od: veronikask odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,můj kamarád je najednou více pozorný,hodný a vždy když se potkáme,začne se mnou nějakou řeč aniž bych si ho všímala :) předtím byl uplně jiný... myslíte,že se mu líbím? Pokud ano,tak tu je ještě jeden prolém,moje kamarádka :( je do něj zamilovaná až po uši,ale bojím se ji říct,že ji nechce ona už ví,že ho mám ráda,ale nějak to nechce zkousnou a já o ni nechci přijít! JInak ,ještě ke kamarádovi, pozval mě na taneční představení kde sám vystupoval,moc se mi to líbilo,ale nechci zklamat kamarádku,poraďte mi prosím

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Veroniko, myslím si, že to musíš vycítit sama, že se mu líbíš a že o Tebe má zájem. A co se týče kamarádky...Víš, srdci člověk neporučí. A pokud si chlapec vybral Tebe a Tobě se líbí též, pak ostatní neřeš. Pokud je to opravdová kamarádka, bude Ti ho přát a smíří se s tím, že on si vybral Tebe. Kdybys to nebyla Ty, zalíbila by se mu třeba jiná..Ale ne zrovna Tvoje kamarádka. Ohleduplně kamarádce pověz, ať Ti v životě přeje štěstí a lásku tak, jako to přeješ jistě i Ty jí. Pokud Ti to bude vyčítat, pak je to jen závist a kamarádka by si měla uvědomit, že kamarádství je úplně o něčem jiném. Proč bys měla volit mezi láskou a kamarádstvím? V životě je dost místa pro oboje a pokud to kamarádka nepochopí, pak je to její problém a musí se s tím vyrovnat sama. Je to jistě nepříjemná situace, ale není to nic neobvyklého. Užívej si toho, že o Tebe někdo stojí a záleží mu na Tobě. Jak se k tomu postaví kamarádka, nechej na ni vůbec to neřeš. Dej jí čas, aby se s tím prostě vyrovnala a uvidíš, že pokud jste obě rozumné, vaše přátelství tím neskončí.

trashman*
hodnocení

0x

Nekonečně dilemá, které nenávidím ani já... Pokud ho odmítneš pro dobro kamarádky, budeš trpět ty. Pokud ho neodmítneš, bude trpět kamarádka. A mezi námi, ona se s tím už nějak srovná... Ne? :D

Ne dělám si srandu, tohle je jen na tobě, s tímhle ti nikdo jiný neporadí. Jen ty sama, a tvoje srdce. Buď ti stojí za ztrátu kamarádky, nebo ne. ;)

trashman*

*Nekonečné dilema.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]