Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s trávením - co to může být?

Od: anonym2* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

posledních pár dní mě trápí problémy s trávením a je mi nějak divně. Drobné obtíže jsem měl už i dávno, ale teď jakoby se to trochu zhoršilo.

Začalo to někdy před velikonoci o víkendu. To jsem byl pryč a začal jsem pociťovat takové pocity plnosti. Zároveň jsem měl ale i zácpu, takže to bude asi tím (tu mám poslední dobou trochu častěji). Zároveň jsem občas cítil takovou těžkost a měl potřebu jakoby něco (vzduch/žaludeční šťávy, nevím co to je) vytlačit ústy ven. Nevím, jestli je to to klasické říhání, nebo nějaké pálení žáhy (nic extra jsem nepociťoval.)

Po velikonočním pondělí se to jakoby zhoršilo. Po tom, co jsem si ráno obešel pár lidí, něco málo popil a pojedl (bylo toho ale vážně dost málo, což je mi proto divné) se to jakokdyby zhoršilo. Měl jsem pořád potřebu toho říhání nebo co to je a bylo mi tak nějak těžko.

Včera to bylo lepší, ale pořád s potřebou říhání, občas mi bylo trošku divně a občas i menší bolest břicha. Žádné zvracení ani průjem (jen jsem byl asi dvakrát na záchodě).

Dnes je to jakoby lepší, jen se cítím trošku divně, slabo a pociťuji asi menší teplotu (ale je to jen takový pocit tepla v obličeji hlavně při zavření očí) a únavu (i když tu pociťuji často).

Občas mě bolí v pravém boku po jídle, ale to dělalo někdy i dřív a časem to vždycky přestane. Jen včera mě při chůzi domů na autobus píchalo v pravém podbříšku.

Proto mám obavy, aby to nebyl žlučník nebo slepák.

Jsem momentálně ale trošku ve stresu, takže možná to má taky nějaký vliv.

Co myslíte že to může být? Může to být vážné? Co dělat?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Stručně řečeno,navštivte lékaře.To bude určitě jistější než rady od nás...:)

doplněno 12.04.12 11:26:

Jak myslíte.Je to Vaše zdraví.

anonym2*
No já nevím jestli to zas bude až takové vážné? Moc se mi tam nechce, zvlášť pokud to nic moc třeba není...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]