Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,potřebovala bych radu.Můj syn(14let),dostal loni k Vánocům model VW Beetle v měřítku 1:18.Celý rok si ani nevšiml,ale před týdnem se pustil do jeho tuningu.Sice to má moc pěkné,ale když stříkal novou barvu,barva udělala stýkance po autě dolů.Prosím,poraďte mi,čím se stýkanců zbavit.Když jsem to viděla po prvé,myslela jsem,že mě omejou.Díky moc...(barva černá lesklá,spray,klasický na auta,zakoupený v MOTOTECHĚ)
ano,to jsme si teda špatně rozumněli.Jinak jestli jsem Vás teďkonc pochopila dobře já,tak ste mi rpávě řekl,že i když ten lak zmatním vodním smirkem,tak to tím filcem zase vyleštím na lesklý lak?Děkuji...
Nejlépe je,umýt to acetonem.Po vyschnutí je třeba stříkat zdálky,krátkými střiky a pohybovat ze strany na stranu.než se začnou tvořit stékance,počkat a pokračovat stejně ,až je celá plocha stejnoměrná.
JABRAKA
Velmi doporučuji článek, který mi velmi pomohl! www.ireceptar.cz//...
Radí tam jak opravit lak voskovaný, šelakový atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.