Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odpovědět, proč ji miluju?

Od: loulin odpovědí: 9 změna:

Mám takový problém.. :( nevím jak mám odpovědět holce když se mě zepta proč ji miluju..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dawy*
hodnocení

2x

Ahoj,

myslím, že to, proč ji milujete by jste měl vědět vy sám. Nikdo z nás Vaší přítelkyni nikdy neviděl. Ale jinak souhlasím s ostatními komentáři :).

loulin
hodnocení

ja jsem ji odpověděl že "je ta nejkrasnější a nejužasnější holka" ale přišlo mi jako by ji to nestačilo.. :)

hop®
hodnocení

2x

Pravá láska nepotřebuje důvody, důkazy ani slova!

Čím více říkám že miluji, tím méně miluji doopravdy.

Čím více chci dokázat, že miluji. tím miluji méně a potřebuji si to dokázat hlavně sám sobě.

A na otázku PROČ neumím vymyslet smysluplnou odpověď, už ta otázka je nějaká divná, prostě protože proto...

Je to ze života, přeber si to jak chceš...

martinaa*
hodnocení

0x

Tak zapřemýšlej, kvůli čemu ses do ní zamiloval a co máš na ní opravdu rád. Je to její smích, radost ze života, nadšení pro něco, umění malovat, zpívat, pomáhat...prostě určitá část chování? e celkově úžasná? Tak jí to řekni:) A zapoj tam to, co se ti na ní líbí nejvíc, co se vzhledu týče - oči, vlasy, pusa, nohy...

Pokud ji ovšem nemiluješ jen kvůli vzhledu:)

loulin
hodnocení

a ještě mam jeden problem ktereho se chci zbavi... I když často dokazuje jak moc mě miluje tak i přesto někdy pochybuju jestli mě má rada nevím čím to je. Když jsem sni tak mě to ani nenapadne ale přes týden sni nejsem protože jsem na intru takže při konci týdne mně vždy něco takového napadá i když vím že mě strašně chybí.. :(

martinaa*

Je to normální, když ti chybí:) Ale radím, moc nad tím nepřemýšlej, protože pak začneš nedůvěřovat, hledat chyby a skulinky.

Proč jí nevěříš, že tě má ráda, když s ní nejsi, ale v její přitomnosti věříš? Zkus jí věřit, i když se nevidíte, protože bez důvěry nemá žádný vztah šanci. Tím víc se můžeš těšit na někoho, kdo tě má rád:)

petr123*
hodnocení

0x

Protože je nejlepší... *pusa*
Příště jí to vrať a zeptej se na takovou otázku ty jí *frajer*

hodnocení

0x

Je to jednoduché. Protože je ve všem jiná, než ostatní. Je prostě jedinečná a je Vám s ní dobře.;)

ladaadal*
hodnocení

0x

Zkus jí říct :

" Protože vím, že zdědíš krásnou vilku, velkou zahradu s bazénem, chatu a auto a tučné konto - mluvil jsi o tom s jejím tátou "

- pár minut bude šrotovat, pak se oba zasmějete a hlavně už ti tak stupidní otázku nikdy nepoloží.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]