Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradí mi někdo s přehledem na OSSZ za OSVČ. Osoba je od ledna 2011 zaměstnaná na hlavní pracovní poměr a zároveň od ledna má živnost (vedlejší činnost). Nyní odevzdala přiznaní, kde dílčí základ daně ze živnosti je 9,5 tis.. Předán je již i přehled na zdravotní pojištění. Ale sociálka mi nějak nejde. Stáhla jsem si formulář, ale po zadání hodnot mi stále skáče pro zaplacení nula. Poradíte mi někdo?
Předem strašně moc děkuji
Ono skutečně nezlatíte nic, protože se jedná o vedlejší činnost a nepřekročila jste minimální vyměřovací základ. Laicky řečeno, pokud nedosáhnete určitého limitu, neplatíte nic.
Obecně mám ale velmi dobrou zkušenost s pracovnicemi OSSZ, jsou velmi ochotné a pokud nemáte vyplněné všechno, doplní to za Vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.