Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehled OSVČ

Od: katty* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

poradí mi někdo s přehledem na OSSZ za OSVČ. Osoba je od ledna 2011 zaměstnaná na hlavní pracovní poměr a zároveň od ledna má živnost (vedlejší činnost). Nyní odevzdala přiznaní, kde dílčí základ daně ze živnosti je 9,5 tis.. Předán je již i přehled na zdravotní pojištění. Ale sociálka mi nějak nejde. Stáhla jsem si formulář, ale po zadání hodnot mi stále skáče pro zaplacení nula. Poradíte mi někdo?

Předem strašně moc děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

balcikd
hodnocení

0x

Ono skutečně nezlatíte nic, protože se jedná o vedlejší činnost a nepřekročila jste minimální vyměřovací základ. Laicky řečeno, pokud nedosáhnete určitého limitu, neplatíte nic.

Obecně mám ale velmi dobrou zkušenost s pracovnicemi OSSZ, jsou velmi ochotné a pokud nemáte vyplněné všechno, doplní to za Vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]