Nejste přihlášen/a.
Dobry den,je mozne nekde zjistit jestli mi budou neco vracet z danoveho priznani pokud mi to udelal zamestnavatel?vloni jsem podavalan sama a vraceli mi,letos zatim nic?
Zaměstnavatel za zaměstnance nepodává dańová přiznání, ale dělá zúčtování daně. Tudíž přeplatek na dani nevrací finanční úřad, ale bude ve výplatě od zaměstnavatele a ten by ji měl vyplatit nejpozději se mzdou za březen. Jinak výši případného přeplatku zjistíte u vaší mzdové účetní (případně si můžete podle výplatních pásek spočítat sama).
zeptat se mzdovky, jak vám vyšlo zúčtování. případně si od ní nechte vystavit potvrzení o zdanitelných příjmech - daňové přiznání jako takové se sice podává do konce března, ale pokud nemáte povinnost ho podat, tak nevadí, pokud byste ho podala pozdě. čili pokud vám zaměstnavatel nevyplatil tolik, kolik jste očekávala, nechte si vystavit ono potvzrení a podejte si daňové přiznání sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.