Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Děloha ve tvaru srdce vs těhotenství

Od: lm® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Jsou tady i chytří lidé,tak se zkusím zeptat.Jedná se o moji kamarádku,které je 39 let a stále nemá děti.Otěhotnět pro ni není problém.Pokaždé to má stejný průběh: Zjistí těhotensví,po čase se objeví slabé krvácení,nástup do nemocnice,kde se jim nezdají hodnoty v krvi a doporučí výškrab pro neprospívající těhotenství.Lékařka jí dokonce posledně řekla,že má dělohu ve tvaru srdce,může to mít vliv na uvedené skutečnosti?

Vzhledem k věku a k tomu,že už má tento zážitek za sebou už 4x se není čemu divit,že už je téměř zoufalá.O adopci nechce ani slyšet.Mám dva syny a tak znám pocit štěstí z mateřství,ráda bych jí nějak pomohla.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

2x
Je fakt že vrozená porucha tzv. DĚLOHA ve tvaru srdce,může být příčinou,potratů a předčasného porodu a také polohy koncem pánevním ale uvádí se pouze malé procento žen kterým by toto způsobovalo problémy ale nedá se to vyloučit.Takže odpověd zní ano
lm®
hodnocení

A dá se s tím něco dělat?Oni jsou totiž doktoři na slovo skoupí,naženou si body a šupej ze špitálu ven.

macka80*
Já o tom bohužel moc nevím,kdysi jsem četla otázku na jednoho doktora,a on právě odpověděl,cituji:většinou s tím nebývají problémy.Takže taky asi moc nepomůžu.V první řadě by to měl řešit její gynekolog,pokud nemá zájem tak ať jde někam jinam.Jinak její utrpení chápu
doplněno 11.10.08 20:04: Ještě mě napadlo zkus tento dotaz položit třeba na doktorka.cz ,baby net,baby café.atd tam radí gynekolog tak snad budeš mít větší úspěch

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]