Nejste přihlášen/a.
Nastoupila jsem na brigádu k úklidové firmě,s tím že smlouvu podepíšeme později.Mám odpracováno 43 hodin.Jenže chtějí mi dát podepsat smlouvu ode dneška ,s tím že co jsem si vydělala předtím mi dají na ruku.A ta smlouva co mám podepsat se mi zdá podivná,není tam ani kolik dostanu na hodinu.Na internetu jsem četla ,že by to ve smlouvě mělo být uvedeno.Jak se můžu bránit?Bojím se že když to nepodepíšu,nedostanu zaplaceno za odpracovaných 43 hodin.
V případě dohody o provedení práce musí být výše odměny a podmínky pro její poskytování sjednána přímo v dohodě o provedení práce - viz § 138 ZP!
poiu, domnívám se, že sepíšou pracovní smlouvu.
Dohoda o provedení práce toto musí obsahovat a máte naprostou pravdu:
Takže je to v pořádku když tam bude jen adresa,to se mi zdá málo na smlouvu. A ten druhý dokument by mi měli dát později?
inge, kdo vám sdělil, že to stačí jen adresa? Platový výměr je další dokument, jako třeba dohoda o hmotné zodpovědnosti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.