Nejste přihlášen/a.
Prosim vás, potřebovala bych poradit, jak orálně uspokojovat přítele tak, aby byl v mojí puse jeho penis celý. Nevim, jak to vydýchávat, aby mě to nenatahovalo. Děkuju moc za rady.
Já mám teda také přítele moc ráda a mor ráda mu to dělám pusou, ale strkat si ho až do krku nemusím.
Myslím, že se to chlapovi může líbit i normálně, aniž by u toho člověk zvracel, když si s nim umíš správně hrát, on ti taky může říct jak se mu to nejvíc líbí.
Ale myslím, že některý chlapi jsou až moc zvrácený a chtěj to co by sami neudělali.
Myslím si , že ať to uděláš jakkoliv , bude to pro tvého přítele příjemné a pokud se mu to nebude líbit , nedá se nic dělat , popros ho o názornou ukázku jak by mu to vyhovovalo . Přeju hodně zdaru. R.
Samozřejmě, že na tom sex nestojí. Určitě po tobě nechce, aby z tebe byla polykačka mečů. Holt záleží na technice, některé holky si dokážou parádně pohrát se žaludem, že pak není třeba ho do pusy zasouvat celého. To prostě záleží na zručnosti, ale každopádně se ho klidně zeptej, co mu dělá dobře a co třeba ne.Je ale fakt, že si my chlapy někdy docela vymějšíle )
Pokud to opravdu chceš zkus si vyhledat na Googlu třeba nějaké informace tahle technika se nazývá deepthroat. Záleží jak seš moc náchylná zvedání žaludku, protože penis hluboku v krku to může způsobit. Nikde není psáno, že se musíš dusit minutu. Můžu za sebe říct, že je hodně vzrušující, když partnerka kouří a jednu za čas trochu víc přirazí.
Taky mě to nadavovalo, ale podařilo se mi najít správné nastavení hlavy tak, že ho dostanu celý až po kořen do pusy a to je pro manžela velmi vzrušivé, zvlášť když ho u kořene stisknu lehce zuby, zakroužím, ale jde to jen chvíli a pak můžu zase znovu. Chce to vícekrát prozkoušet a jde to. Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.