Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost břicha v těhotenstvi

Od: freade* odpovědí: 3 změna:

Ahoj dělám domácí úkol na Př a mám tu 2 otázky na kterou si neumím odpovědět.Otázky nám zadáva učitelka...Dá se ovlivnit velikost břicha v těhotenstvi?Popř.čím?Může mít žena v 9.měsíci břicho jako jiná žena v 5?..Na první se dá odpovědět NE-ANO+čím a na druhou pouze ANO-NE..
Děkuji za pomoct

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x
Ahoj. Každý jsme originál. Stejně jako mají dva stejně staré děti jinak velkou nohu a nosí jinak velké boty,tak také je to i s bříškem. Maminka to neovlivní. Maximálně si může jinak volit obleceni,když se třeba stydí,ale samotné bříško zůstane vždy stejné. Ještě dodám,že se to liší také tím,kolik děti maminka čeká. Stačí takhle?

hodnocení

0x

1. ANO, dietou nebo přecpáváním

2. ANO

jinak bych řekl že se jedná o naprosto debilní otázky, každé ženě se zvětší břicho během těhotenství jinak

hodnocení

0x

V těhotenství by více než kdy jindy měla těhulka žít zdravě. Tabu je alkohol a kouření, jíst zdravá jídla, hodně ovoce a zeleniny, přiměřený pohyb, cvičení. Pokud žena futruje za dva, jak se kdysi říkalo - musíš hodně jíst, krmíš přece dva...*smich*, nabere, ale ne na děťátko, ale na sádlo. To jde potom špatně dolů.

Jinak - jsme ženské různé, některá má břicho jako kombajn, na jiné to skoro není vidět. Přibrala jsem při těhotenství 10 kg, což je takový průměr. Břicho ohromné, lékař mi předpovídal dvojčata. Ultrazvuk tehdy nebyl, pouze mě poslouchal takovou trubkou přiloženou na břiše. Já bulila, že mi dvojčata nevadí, ale že jsem si už koupila kočár a to pouze pro jedno. Nasadil mi do hlavy brouka a jen jsem přemýšlela, co budu s tím kočárem dělat.

No a jak to nakonec dopadlo? Narodilo se jediné miminko, holčička a vážila 4,30. Nikomu bych takový spontánní první porod nepřála!*houpy*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]