Nejste přihlášen/a.
Dobry den byl jste nekdo jiz na takovem oddeĺeni,kde resi kvaliz´tu a schopnost spanku?Posila me tam lekar,tak bych chtela vedet jak to probiha.S usnutim nemam problem,ale proste nejsem nikdy vyspala-odpocinuta.u me je to zrejme neurologicky problem.Slysela jsem ,ze oni to v te hlavni poradne rozsortyruji,podle pricin a oak oposilaj na spankovou poradnu bud ORL,nebo plicni,Neurologickou nebo psychiatrickou.
juglans,za poruchou spánku jsou hlavně psychycké problémy.Když se nastřádají,pak nepomůže žádný doktor ale jen vyřešení těch problémů...Nikam bych nechodil.Je to smutné ale je to tak.Mohli bychom si o tom povídat dlouze...To mi věřte.A čím je člověk starší,tím větší problémy se spaním.Já osobně vím,že ty moje,s tím spaním,pochází z toho,že už nerozumím téhle době...Kéž by Vám nějaký doktor pomohl.Přeji Vám to.
doplněno 30.03.12 22:43: ...za to jedno y se omlouvám...
ahasver.vite mam nemocnou Hypofyzu a odumira mi znacne mnozstvi neuronu.Hypofyza ridi i spanek.ka spim,ale nejsem nikdy vyspala,nejsem schopna si vubec odpocinout.nasledkem toho je rozladena i pśychika.takze problem mi delaji obe veci a jsou velmi propojene.Oni v tom centru,vas pry napoji na pristroj a ono to ukaze co vam ve spanku dela mozek .u nekoho zjisti,ze treba pricina je plicni a mozek vporadku.Ja jen nevim co od toho ocekavam,kdyz pricinu tusim a sni se asi moc neda delat.clovek asi veri ze by to prece jn nejak slo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.