Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrum proporuchy spanku a biorytmu

Od: juglans® odpovědí: 2 změna:

Dobry den byl jste nekdo jiz na takovem oddeĺeni,kde resi kvaliz´tu a schopnost spanku?Posila me tam lekar,tak bych chtela vedet jak to probiha.S usnutim nemam problem,ale proste nejsem nikdy vyspala-odpocinuta.u me je to zrejme neurologicky problem.Slysela jsem ,ze oni to v te hlavni poradne rozsortyruji,podle pricin a oak oposilaj na spankovou poradnu bud ORL,nebo plicni,Neurologickou nebo psychiatrickou.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

juglans,za poruchou spánku jsou hlavně psychycké problémy.Když se nastřádají,pak nepomůže žádný doktor ale jen vyřešení těch problémů...Nikam bych nechodil.Je to smutné ale je to tak.Mohli bychom si o tom povídat dlouze...To mi věřte.A čím je člověk starší,tím větší problémy se spaním.Já osobně vím,že ty moje,s tím spaním,pochází z toho,že už nerozumím téhle době...Kéž by Vám nějaký doktor pomohl.Přeji Vám to.

doplněno 30.03.12 22:43:

...za to jedno y se omlouvám...:)

hodnocení

ahasver.vite mam nemocnou Hypofyzu a odumira mi znacne mnozstvi neuronu.Hypofyza ridi i spanek.ka spim,ale nejsem nikdy vyspala,nejsem schopna si vubec odpocinout.nasledkem toho je rozladena i pśychika.takze problem mi delaji obe veci a jsou velmi propojene.Oni v tom centru,vas pry napoji na pristroj a ono to ukaze co vam ve spanku dela mozek .u nekoho zjisti,ze treba pricina je plicni a mozek vporadku.Ja jen nevim co od toho ocekavam,kdyz pricinu tusim a sni se asi moc neda delat.clovek asi veri ze by to prece jn nejak slo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]