Nejste přihlášen/a.
Je mi 57 let a mám bolesti kolene četl jsem na internetu o magnetických páscích od dr Levina. Máte nekdo zkušenosti o tomhle výrobku? Případně recenze od lidí? Nebo je to jen opět reklama? Děkuji.
Dobrý den, radím nekupovat, nechte se vyšetřit u lékaře, může to být po zranění, nebo z rozboru krve zjistí, jesti se Vám neusazuje kyselina močová, eventuelně něco jiného, čím by mohla být bolest způsobena a navrhne Vám řešení. Moje příbuzná je koupila, myslela, co to není za zázrak a byly to jen vyhozené peníze.
Před rokem mi vyměnili kýčelní kloub. V ordinacích, nemocnicích a lázních jsem se setkávala s lidmi, kteří měli stejné problémy s koleny a vyzkoušeli snad všechno. Od mazání, bandážování, stahování, geladrinků, zázračných tablet a zaříkávání. Nepomohlo nic. jen operace a nový kloub. Je potřeba se jít poradit s ortopedem a poslechnout to, co poradí. Nevěřte tomu, že se to bude lepšit. Nene, nebude!
Pokud je to například gonarthoroza, žádný magnet vám v koleni novou chrupavku neudělá. Ulevit od bolesti by teoreticky mohl, dočasně, koneckonců na rehabilitaci občas předepisují magnety, ale počítám, že takový magnetický pásek bude co do efektu nesrovnatelný (a mně ty magnety stejně nijak znatelně nepomáhaly). Jistou pomoc bych čekal spíše od nějakých geladrinků či chondroprotetik (ty jsou volně prodejné a neuškodí, ale nejsou nejlevnější, tak nevím, jestli je zkoušet bez dalších informasí)- tedy pokud je to artrosa, jak psáno výše, může to mít i jiné příčiny.
Myslím, že bez rady ortopeda a rentgenu kolene se neobejdete. Takové nové koleno je radikální pomoc a mělo by pomoci, na operaci se ale čeká (různě dlouhu, podle toho, kde a taky podle toho, jestli jste ochoten připlatit na nadstandard). Vydrží, to dnešní, tak dvacet let, to byste měl přežít a došlo by na reoperaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.