Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehet na palci nohy - hnis?

Od: priserka odpovědí: 5 změna:

Ahoj, poradil by mi někdo co se děje pod nehtem mého palce. Nehet není zcela přilnutý k pokožce pod ním, drobně se "odklání". JižJod lůžka je na něm velká bílá skrvna.Po stisknutí nehtu v místě této bílé skvrny z něj vytéká cosi jako hnis a "voda". Zajímavé je, že nehet ani prst nebolí (zatím). Neuvědomuji si, že bych do něčeho kopla apod. Prosím o radu. Nerada bych si jej nechala strhnut. Moc díky,

Petra

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bubelinka*
hodnocení

1x

Můžu doporučit OK GEL. Vynikající přírodní přípravek - vlastně malá kapesní lékárnička. www.yew.czechian.net.

Nehet na palci nohy - hnis?

hodnocení

0x

Jdi k doktoroj, podle toho jak to mas dlouho bude vedet co s tim. I kdyz strhnout nehet a vydenzifikovat si palec muzes udelat doma.

Tolik to neboli a casem vyroste novej.

sasdax*
hodnocení

0x

Já bych šel táké k doktorovi být Vámi. Může to být hnis, tak aby jste se nedostal do potíží. Nevím jak u palce na nohou, ale než aby se Vám to nějakým způsobem dostalo do krve, je lepší to řešit co nejdřívě. Nerad bych viděl že tady za měsíc budete psát bez palce :)

alibabka*
hodnocení

0x

Jasně, že to chce doktora. Taky existují plísně na nohou a nehtech. To posoudí a vyléčí nejlépe kožní lékař *palec*.

macach*
hodnocení

0x

Ahojky,co nejdřív k doktorovi!

Před několika lety jsem měla to samé.K doktorovi se mi nechtělo, až mě to zaačalo bolet tak, že jsem se nemohla obout ani do boty.Nakonec mě strhávali nehet.A to bych ti fakt nepřála.K mé smůle jsem chytla na chyrurgii zlatého stafilokoka, s kterým jsem pak bojovala 5 let)

Jako první pomoc-)černá mast, prodejná v lékárně.100 procentně na to zabírá"VIŠNÁK"(smrdí ale doopraavdy pomůže)

Nechci ti strašit, držím ti palečky, aby ses co nejdřív uzdravila :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]