Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá bulka v okolí varlete

Od: lounacek odpovědí: 7 změna:

Dobrý den všem. Mám takový problém.Delší dobu mám na pravém varleti drobnou bulku. Není přímo na varleti ale v jeho blízkosti jako na bičíku. Tady na diskusi jsem četl,že se může jednat i o tukovou bulku která je neškodná. Dost běhám a sportuji prý to může být i z toho. Nic mne nebolí na omak není citlivá,možná že ji mám dlouho ale nevšiml jsem si toho. Je to choulostivá věc,nevím na koho se mám obrátit. Obvoďačka mi asi nepomůže pak asi urolog? Děkuji za odpovědi moc všem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Podívejte se sem: doktoronline.cz/... je tam jeden dotaz s názvem Bulka a odpovídá na něj lékař, že by se mohlo jednat pravděpodobně o cystu a co se má udělat. Určitě vyšetření nepodceňujte a nestyďte se.

doplněno 07.04.12 20:39:

Není zač. Pěkný zbytek dne i Vám.

lounacek
hodnocení

Velice Vám děkuji,zajdu pro jistotu na vyšetření k urologovi,na tom odkazu pan doktor popisuje že se jedná o neškodnou cystu. Každá rada dobrá hezký den

poiu*

Držíme Vám pěsti, ať to není nic vážného!

lounacek
hodnocení

Děkuji snad to bude maličkost,hezký večer

cobrak*
hodnocení

1x
Dobrý den. Můžete to být opravdu jen nějaká tuková bulka,ale zrovna tak to může být něco horšího,což bych teď nestrašil. V každém případě okamžitě k lékaři! Potřebujete na ultrazvuk! Stačí k obvodnímu,který Vám na něj napíše žádanju,pokud máte třeba urologii někde daleko ve velkém městě. Rozhodně to nemačkejte a co nejdřív k lékaři. Klidně na pohotovost do nemocnice,protože jestli je to,co to být také může,ale věřím,že ne,je každá hodina co se ušetří dobrá! Hlavně se nestyďte! Držím palce!

poiu*
hodnocení

0x

Dobrý den, bez vyšetření těžko zjistíte, co to je. Doporučoval bych co nejdříve navštívit urologa.

krkovicka*
hodnocení

0x
Odhodlaně nastupte k urologovi.Není proč za co se stydět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]