Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Mám takový problém.Delší dobu mám na pravém varleti drobnou bulku. Není přímo na varleti ale v jeho blízkosti jako na bičíku. Tady na diskusi jsem četl,že se může jednat i o tukovou bulku která je neškodná. Dost běhám a sportuji prý to může být i z toho. Nic mne nebolí na omak není citlivá,možná že ji mám dlouho ale nevšiml jsem si toho. Je to choulostivá věc,nevím na koho se mám obrátit. Obvoďačka mi asi nepomůže pak asi urolog? Děkuji za odpovědi moc všem
Dobrý den. Podívejte se sem: doktoronline.cz/... je tam jeden dotaz s názvem Bulka a odpovídá na něj lékař, že by se mohlo jednat pravděpodobně o cystu a co se má udělat. Určitě vyšetření nepodceňujte a nestyďte se.
doplněno 07.04.12 20:39:Není zač. Pěkný zbytek dne i Vám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.