Nejste přihlášen/a.
Ahoj, měl jsem zatím jen jednu holku a to bylo ve školce Já vím, jde hlavně o povahu, ale přeci jen... holka musí být podle mě i pohledná (každý má jiný názor) a začínám pociťovat takovou tu samotu (nemyslím rodinu, kamarády atd...) ale prostě že nikomu nemohu vyznat co cítím, co právě prožívám, o koho se popřípadě opřít a nebo já bych byl pro ní oporou. Tak bych se chtěl zeptat, kam jít a najít si nějakou lásku? Já vím, ven a nesedět doma, ale kde nejčastěji jsou ty volné? Mám si dát na net inzerát? To se bojím, že na druhé straně s kým si píšu bude nějakej plešatej úchyl. Předem moc děkuji...
PS. bude mi 16 děkuji.
Ahoj, máš pravdu, inzeráty jsou v tomhle ošemetné. Rozhodně pokud by ses pro něco takového rozhodl, drž se zásad nezdělovat sobní informace předem a sejít se na veřejném místě plněm lidí. I jako kluk.
Jinak, kam se jít seznámit... nikdy nevíš, kde někoho zajímavého potkáš. Pokud máš partu přátel, se kterou někam chodíte, možná někdy někdo z nich přivede kamarádku/sestru se kterou si padnete do oka. Zrovna tak někoho můžeš potkat třeba na nějaké aktivitě, ať už někam chodíš hrát nějaký sport, nebo chodíš do kurzu angličtiny. Nebo to bude prostě náhoda a s někým se seznámíš při venčení pejska, nebo u pokladny v obchodě. Nikdy nevíš.
Většinou to přijde, když to člověk nečeká...
Budu držet palce
PS: Můžeš to zkusit popostrčit třeba tak, že uspořádáš nějakou akci, kam pozveš všechny kamarády a kamarádky a řekneš jim, ať každý přivede co nejvíce známých. Je jedno, jestli si uděláte piknik, budete hrát aktivity, nebo půjdete jezdit na bruslích.
doplněno 07.04.12 03:32:Když vezmu svá teenagerská léta (která už jsou nějakou dobu pryč), své kluky jsem poznala ve škole, na letním táboře, jednoho po internetu a jeden byl kamarád jednoho z bývalých a znala jsem ho z hospod a tak, jeden zas bydlel poblíž mé kamarádky a jednou jsem se s ním jen tak zapovídala, když šel po ulici a v ruce nesl roztomilé kotě, schůzky jsem si občas domluvila dost náhodně, třeba mě někdo zaujal na kamárádčině oslavě narozenin... Jak vidíš, nejsou to žádné světoborné události, prostě se to stávalo.
Moc děkuji za odpověd, moc mi pomohla. Jinak vždycky mám pocit, když nějakou potkám a třeba oslovím jí, nebo při nějaké události (ať už jí něco spadne, drcnem do sebe atd..) tak se mi vysměje, nevím proč si to myslím...
To mě mrzí, že máš takový pocit. Ale neboj, je dost dobře možné, že je to jen ve tvé hlavě - prostě tím, že jsi ještě nezaznamenal větší úspěch, máš v těhle věcech malé sebevědomí.
Určitě ale stojí za to i zamyslet se nad tím, že kdyby to teoreticky tak bylo a ony se ti vysmály, čím to je. Může to být tím, že prostě oslovuješ špatné holky - namyšlené a bez vychování, nebo o dost starší... občas se mi i dnes (je mi pár let přes 20) stane, že mě osloví tak šestnáctiletý kluk a i když se na něj snažím být milá a odmítnout ho šetrně, občas jeho snahy působí trošku komicky. No a nebo to může být tím, co říkáš a jak se chováš ty. Myslím, že největší problém by asi byl, kdybys vystupoval moc vlezle, to nemá ráda snad žádná... ale jak říkám, nejspíš je to málo sebevědomí, ale schopnost sebereflexe je důležitá
Držím palce!
Ahoj, já vím co prožíváš, já jsem před několika lety řešila taky takový problém, ač jsem znala hodně kluků, žádného z nich jsem nechtěla mít za svého přítele připadali mi strašně pubertální a nevěděla jak mám poznat někoho nového, nakonec jsem se odhodlala a napsala si inzerát, bála jsem se že se ozvou sami divní nebo nějaký úchyl tak jsem pro jistotu zvolila rande na veřejném místě a ani jsem moc věcí do mailů o sobě raději nenapsala..pro jistotu a byla z toho láska na první pohled a jsme spolu doteď a plánujeme společnou budoucnost...
takže určitě tuto možnost vyzkoušet a nechat se překvapit, je to o štěstí a neposuzuj podle fotek mnoho lidí na fotkách vypadá hrozně ale ve skutečnosti jsou pohlední, i mě to pár lidí už řeklo možná tě žádná dívka nezaujme, možná budeš mít několik schůzek které nedopadnou dobře, ale také možná přes inzerát poznáš svou lásku jako já.
určitě to zkus, využij té šance
Pokud máš hodně známých, máš i hodně příležitostí poznat jejich známé a to je bezva... zvyšuje se ti pravděpodobnost někoho poznat.
Zkus ty seznamovací situace nebrat tak vážně. Pomůže ti to se uvolnit a asi pak budeš i působit přirozeněji. Prostě, když tě nějaká slečna zaujme a už se budete chvíli bavit, zkus navrhnout, jestli si spolu někdy nezajdete na kafe. Nebo se chyť něčeho, o čem se budete bavit a co vyplyne ze situace. Třeba bude říkat, že miluje poutě (nebo cokoli, tohle mě jen teď napadlo jako příklad), tak ji na nějakou pozvi. A pokud by sis netroufal osobně, tohle není trapné ani zpětně, třeba smskou nebo na facebooku. Něco ve stylu "před pár dny jsi mi říkala, jak máš ráda nejrůznější atrakce a já teď zjistil, že ve vedlejším městě jedna je... nezajedeme ji spolu omrknout?" ... je to něco, co bys klidně mohl dělat i s kamarádkou, takže ti nemusí být hloupé jí zvát a až spolu budete sami, nemusíš se cítit pod tlakem "bože, máme rande, co teď?!", protože uvidíš podle jejích reakcí, jestli jsi jí sympatický.
Ale jinak tím, že se od chlapů čeká, že budou ti iniciativnější, to podle mě máte těžší. Párkrát jsem to zkoušela a taky jsem se bála, ne že ne!
Zdravim!
No jak už tu bylo psáno-nejlepší je někde na nějaké akci, poměrně velmi dobré jsou různé oslavy narozenin Tvých kamarádů a pod., kam přijde mnoho lidí, které neznáš. Vzhledem k tvému věku bohužel nemůžeš pít alkohol, tak ještě doporučím třeba nějaké seznamky - mě se osvědčila například www.flirtrande.cz, nebo libimseti.cz. inzerát si nedávej, spíš si nech od dotyčného zaslat víc fotek na email-když jich je víc, než v profilu, snížíš šanci toho plešatýho úchyla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.