Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám schválený osobní bankrot plněním splátkového kalendáře a je mi ze mzdy ponecháno pouze životní minimum.Bydlím s mámou, která je v důchodu ( 6000.-/měsíc ).Máma si podala žádost o příspěvek na bydlení...paní jí sdělila, že musí samozřejmě doložit i mé příjmy ... otázka zní zda je osobní bankrot druhé spolubydlící osoby zohledněn při její žádosti o příspěvek či nikoli.
Předem děkuji za odpovědi
Dobrý den. Pouze Vaše příjmy jsou brány v potaz. Oddlužení ne, to je čistě Vaše záležitost, proto to zohledněno není a nemá to na přiznání, či zamítnutí příspěvku na bydlení, žádný vliv.
Takže pokud můj příjem činí životní minimum ... po stržení částky insolvenčnímu správci ... je brán jako můj příjem tento přijem nebo celkový bez oddlužení? Paní na sociálce tvrdí, že pokud doložím potvrzení od isnolvenčního správce, že mi ponechává pouze životní minimum bude toto zohledněno...tak jak to tedy je?
Když vám ,,Paní na sociálce tvrdí, že pokud doložím potvrzení od isnolvenčního správce, že mi ponechává pouze životní minimum bude toto zohledněno..." tak by to měla bejt pravda. Já bych to ale spíš viděl na to stěhování.
Tak příspěvek schválen ... muselo to projít přes paní vedoucí, která už byla obeznámena jak to je v praxi s osobním bankrotem
Koukám, že si tady někteří lidé ty rady cucají z prstu ... ale přesto díky za reakce...
já nemám čas pořád sedět u počítače jako třeba VY ... taky chodím do práce ... ( ano ... i o víkendech ), tak se omlouvám, že jsem nereagoval okamžitě a neběžel k počítači, když mi to máma sdělila ... bože ... :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.