Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Charita - kde hledají dobrovolníky

Od: tamari odpovědí: 9 změna:

Uvažuji o dobrovolnictví, vím, že dobrovolníky hledá charita, Adra,... ale chtěla bych se poptat na dobrovolnictví v jiné než ve zdravotní nebo sociální oblasti. Nevíte o něčem? Děkuji :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Koukni na www.jobs.cz

hodnocení

2x

A co dobrovolna hasicka?

tamari
hodnocení

to bude spíše pro chlapy i tak díky za tip

Ne vsichni dobraci hasej, nekde jen soutezej a maji zensky druzstva.

Co jeste zkusit ochranu prirody csop.cz/... :-/

tamari
hodnocení

Koukám, že to mám v špatné rubrice, tak se adminovi omlouvám...

haninka*
hodnocení

0x

To byste musela napsat alespoň co Vás zajímá. Toto je moc obsáhlá otázka. Co by Vás bavilo?

tamari
hodnocení

zatím nemám představu

sargo*
hodnocení

0x

Pomoc by možná přijaly různé zvířecí útulky, třeba pro hafany, že by se protáhli venku.

Kamarádka sázela stromky, čistili les a podobně, to bude obor nějakých těch ekoteroristů - takových spolků bude víc a tam vám za práci taky nikdo nezaplatí a jsou pěkné výsledky.

Je to sice sociální oblast, ale zaujala mě možnost dělat "kamaráda" - dostanete na starost někoho mladšího, z nějaké nefunkční rodiny a podobně, a podnikáte spolu různé akce, jste jakýmsi vzorem. (Koukám, že mé popisné střevo si dnes vzalo dovolenou, ale google je všemocný, "dobrovolník kamarád" vyskočí popisky dostatečné.)

doplněno 06.04.12 16:04:

Haninka: musíte mít těžký život ve světě, kde nic nejde :-D Ohledně toho kamarádění mám dojem, že speciální vzdělání nepotřebujete. Vždyť to dělají i středoškoláci :)

haninka*
hodnocení

0x

No s těmi zvířecími útulky to zas není tak jednoduchý. Co mám zkušenost tak psí do toho moc nejdou, což se po trochu zamyšlení dá pochopit. Já jsem o tom taky přemýšlela a taky jsem nic nevymyslela. Sázení stromků je hezký, ale člověka to tak nějak neuspokojí. Tedy mě. To "kamarádství" jak psal kolega je asi dobrý, ale mám dojem že na to potřebujete vzdělání, že to není jen tak. Sázet stromy může slečna u jakéholiv spolku, myslivci, rybáři atd. Co se týče lidí a zvířat, můžu potvrdit že je to poměrně psychicky náročné. Ale to záleží na povaze, já jsem asi děsná citlivka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]