Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mu říct at mi nepise?

Od: lucinkaa* odpovědí: 8 změna:

Prosím Vás co mám dělat aby mi bejvalej nepsal?:/ me to hrozne nici...chce abychom byli kamaradi ale ja nechci a on to nechape. Prej vím že za to muzu tak ti chci pomoc jenze kdyz mi napise je mi jen hur..:/ děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj Lucinko. Ještě nedavno jste se zde ptala, jak mu nepsat Vy. Dnes je to již obráceně? Je to jednoduché. Řekněte mu, že si to nepřejete. Že nepotřebujete jeho zájem a péči. A pokud Vás to opravdu tolik ničí, řekněte mu, že se snažíte zařídit si život po svém a nestojíte o to, aby se Vám do něho neustále pletl tím, že se Vám připomíná. dejdte mu z Vaší strany najevo naprostý nezájem, aby věděl, že to pro Vás opravdu již všechno skončilo. Věřím, že ho to přejde a přestane Vás trápit. Na jeho zprávy neodpovídejte, neučte se ho ignorovat.

doplněno 06.04.12 10:38:

Pardon-naučte. Ale ono záleží na tom, zda to opravdu chcete. Mám pocit, že v tom nemáte moc jasno.

hodnocení

0x

Zkrátka a dobře,neapelujte na jeho sms,ani emaily,ono ho to omrzí,pokud ne,změnte si číslo mobilu,a zároveň i mailovou adresu!

polinek*

nemusí si měnit mejlovou adresu ,,ale blokovat ,,jak jednoduché ,,on to nepozná a je klid

lucinkaa*
hodnocení

jak blokovat?

polinek*

pokud vám napíše mejl,tak si zajeďte pod jeho jméno kliknete a a ovevře se vám políčko na zablokování.A to je vše.

polinek*
hodnocení

0x

pokusím se ,kliknete levou myší na tu čáru od koho vám to přišlo apak už to uvidíte je tam napsáno blokace ...navede vás to a také ho můžete odblokovat,jak budete chtít

doplněno 06.04.12 23:02:

je tam napsáno odebrat z povolených kliknete a už k vám nemůže ,ani to neví

Jak mu říct at mi nepise?

polinek*
hodnocení

0x

dále po kliknutí se vám objeví tohle a kliknete a je to

polinek*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]