Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás co mám dělat aby mi bejvalej nepsal?:/ me to hrozne nici...chce abychom byli kamaradi ale ja nechci a on to nechape. Prej vím že za to muzu tak ti chci pomoc jenze kdyz mi napise je mi jen hur..:/ děkuju
Ahoj Lucinko. Ještě nedavno jste se zde ptala, jak mu nepsat Vy. Dnes je to již obráceně? Je to jednoduché. Řekněte mu, že si to nepřejete. Že nepotřebujete jeho zájem a péči. A pokud Vás to opravdu tolik ničí, řekněte mu, že se snažíte zařídit si život po svém a nestojíte o to, aby se Vám do něho neustále pletl tím, že se Vám připomíná. dejdte mu z Vaší strany najevo naprostý nezájem, aby věděl, že to pro Vás opravdu již všechno skončilo. Věřím, že ho to přejde a přestane Vás trápit. Na jeho zprávy neodpovídejte, neučte se ho ignorovat.
doplněno 06.04.12 10:38:Pardon-naučte. Ale ono záleží na tom, zda to opravdu chcete. Mám pocit, že v tom nemáte moc jasno.
Zkrátka a dobře,neapelujte na jeho sms,ani emaily,ono ho to omrzí,pokud ne,změnte si číslo mobilu,a zároveň i mailovou adresu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.