Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diazepam 2mg

Od: pontee* odpovědí: 16 změna:

Dobrý večer, prosím, nevíte, jestli se dá v lékárně koupit na předpis Diazepam 2mg? Někdo mi říkal, že se dá sehnat nejmenší síla až 5mg. Děkuji.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Podle tohoto se 2mg vyrábí.A když se vyrábí,měl by být k sehnání...

Diazepam 2mg
pontee*
hodnocení

To jsem si taky myslela, když jsem ty stránky viděla.. Ale asi bohužel..

des*

Opravdu hrozný neřešitelný problém přelomit tabletku napůl a ještě o tom psát celý den na poradně.Ty bys měla brát 50tky.

polinek*

tak nepiš ,,

polinek*

ahasver,,není žádná legrace brát diazepam ,,je návykový a to pořádně.Včera zrovna v telce byl pořad o takových prodejcích ,,bála bych se to koupit mimo lékárnu. Je to svinstvo§ na .Dokror Ti to napíše ,nemusí to být psychiatr.

ahasver4*

polínek ale já nepoložil žádný dotaz,jen jsem se snažil odpovědět,jako ostatně vždycky...:)A o návykových lécích vím své,to jen ,,mimo soutěž,,.Já mám tu zkušenost,že když bolí tělo,je ti fuk co vezmeš,i kdyby to mělo být morfium...A na řeči,že by to měl člověk vydržet,odpovídám,tak si to skus,ty chytrej...Což není oslovení směřované na Vás,jen příklad.Doufám,že rozumíte.Ona se jinak snáší bolest ve třiceti a jinak v šedesáti...

doplněno 06.04.12 00:28:

Já vím na co je Diazepam,odpovídám na tu návykovost...

polinek*

ano je to pravda ,,ale Diazepam není na bolest .

polinek*
hodnocení

2x

Diazepan je pouze na lékařský předpis. Dříve se vyráběly i 2mg ale myslím,že již ne ...Je to sedativum!

doplněno 05.04.12 23:09:

oprava diazepam,,,kdysi jsem ho brala ,ale v lékárně mi říkala,jak jsem si ho chtěla koupit, že už se nevyrábí.

10mg stojí cca 73kč 5mg nevím

cobrak*
hodnocení

1x

Dobrý večer. Vím, že se vyrábí, ale nevím, jestli se prodává u nás. Každopádně to zjistíte v lékárně nebo tam stačí zavolat a oni Vám to řeknou. Vždycky máte možnost tabletu rozpůlit a máte 2,5mg.

polinek*

spletla jsem hodnocení ,je to omyl!

Diazepam je na předpis! Jedině v Bulharsku byl volný . Ale to bylo před mnoha lety

hodnocení

1x
polinek*

Mi ho doktorka na spaní napíše,,ale hradí se celá částka,,tam co píší není pravda,,,,až půjdu k lékařce ofotím paragon. Ale stačí se zeptat.Hradí se celý . U nás v Kauflandu někdy stojí Ataralgin 69 a někdy 59 ale Diák už hezky dlouho přes 70 kč. Vím to přesně ,,tomu napsanému nevěřím ,,já píši z praxe.

polinek*

Kaufland...pokud máte kartu tak 10mg..87.70kč,,,,,,5mg 50kč Kaufland (doktor Max ),,je to levnější

Tesko ,,,,89.-kč 10mg tam kartu nemám ani nemají

říkala jsem jí o uvedených cenách na PC a ona říkala,že neví,kdo to tam dává.

hodnocení

0x

dobrý večer,

ano, je to tak Diazepam se vyrábí v síle 5 a 10mg.

cobrak*
hodnocení

0x
Ještě dodám,že diazepam brát není žádná sranda. Například malé děti ho dostávají na uklidnění před vyšetřením,aby se nebály a chvíli "nevnímaly". Nevím,na co ho chcete brát,ale zvolil bych po dohodě s lékařem jiný lék.
polinek*

ano ,,jako pouze na určitou dobu se dá,,ale je hodně návykový.Má známá ho bere a nemůže přestat.Bere ho myslím 30let a je závislá, Proto to tady píši,,vím jak je zoufalá ,když ho nemá.

Pokud se dá děcku mimořádně , dobře, ale člověk jak vidí ,že ho ten BZ dostává ze svízelné situace ,bere ho i preventivně ,,je to kruh. Proto jsem proti ,,jak to vidím a nakonec jsem dělala ve špitále na neurologii a také jsem někomu přinesla ,ale dnes už jsem starší a vidím jaká je velká závislost.

Možná,že opět zvýšili cenu,,,nevím zeptám se.Schválně.Kdo má možnost hypnozy - je dobrá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]