Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím, nevíte, jestli se dá v lékárně koupit na předpis Diazepam 2mg? Někdo mi říkal, že se dá sehnat nejmenší síla až 5mg. Děkuji.
Opravdu hrozný neřešitelný problém přelomit tabletku napůl a ještě o tom psát celý den na poradně.Ty bys měla brát 50tky.
ahasver,,není žádná legrace brát diazepam ,,je návykový a to pořádně.Včera zrovna v telce byl pořad o takových prodejcích ,,bála bych se to koupit mimo lékárnu. Je to svinstvo§ na .Dokror Ti to napíše ,nemusí to být psychiatr.
polínek ale já nepoložil žádný dotaz,jen jsem se snažil odpovědět,jako ostatně vždycky...A o návykových lécích vím své,to jen ,,mimo soutěž,,.Já mám tu zkušenost,že když bolí tělo,je ti fuk co vezmeš,i kdyby to mělo být morfium...A na řeči,že by to měl člověk vydržet,odpovídám,tak si to skus,ty chytrej...Což není oslovení směřované na Vás,jen příklad.Doufám,že rozumíte.Ona se jinak snáší bolest ve třiceti a jinak v šedesáti...
Já vím na co je Diazepam,odpovídám na tu návykovost...
Dobrý večer. Vím, že se vyrábí, ale nevím, jestli se prodává u nás. Každopádně to zjistíte v lékárně nebo tam stačí zavolat a oni Vám to řeknou. Vždycky máte možnost tabletu rozpůlit a máte 2,5mg.
Mi ho doktorka na spaní napíše,,ale hradí se celá částka,,tam co píší není pravda,,,,až půjdu k lékařce ofotím paragon. Ale stačí se zeptat.Hradí se celý . U nás v Kauflandu někdy stojí Ataralgin 69 a někdy 59 ale Diák už hezky dlouho přes 70 kč. Vím to přesně ,,tomu napsanému nevěřím ,,já píši z praxe.
ano ,,jako pouze na určitou dobu se dá,,ale je hodně návykový.Má známá ho bere a nemůže přestat.Bere ho myslím 30let a je závislá, Proto to tady píši,,vím jak je zoufalá ,když ho nemá.
Pokud se dá děcku mimořádně , dobře, ale člověk jak vidí ,že ho ten BZ dostává ze svízelné situace ,bere ho i preventivně ,,je to kruh. Proto jsem proti ,,jak to vidím a nakonec jsem dělala ve špitále na neurologii a také jsem někomu přinesla ,ale dnes už jsem starší a vidím jaká je velká závislost.
Možná,že opět zvýšili cenu,,,nevím zeptám se.Schválně.Kdo má možnost hypnozy - je dobrá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.