Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roční cestovní pojištění

Od: kikcakiki odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,nemáte někdo zkušenosti s cestovním pojištěním na celý rok po celém světě?Kde vyjde nejvýhodněji?děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Ahoj, já si vždycky sjednávala pojištění na cesty přes webovku, kam jsem zadala vstupní údaje a nabídlo mi to srovnání pojišťoven. Ve srovnání byly i podmínky a výše náhrad za ztracená zavazadla, úrazové pojištění, atd... Nikdy jsem se ale nesetkala s tím, že by v nabídce byl "celý svět". Vždycky to byla konkrétní země. Pojištění na den stojí kolem +/- 15Kč podle toho, co chce člověk pojišťovat a v jaké výši chce ev. plnění při pojistné události. Ve tvém případě bych se zkusila přeptat přímo na některé z pojišťoven, abys zjistil/a, jestli je vůbec možné takové pojištění sjednat. ;)

nydeckycz*
hodnocení

0x

Pokud máte náhodou nějaké pojištění u Generali Pojišťovny, máte možnost si nechat vystavit kreditní kartu (zdarma) bez dokládání příjmu + cestovní pojištění na 1. rok (zdarma). Následující rok platíte měsíčně 25 Kč za cestovní pojištění, ať cestujete nebo ne. Případně 45 Kč, pokud je pojištění pro rodinu (manžel + děti do 18 let). Cestovní kartu nemusíte vůbec používat, takže ji můžete klidně hodit do šuplíku. Já už ji mám 3. rokem. Pojistné krytí je, myslím, hodně dobré.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]