Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nemáte někdo zkušenosti s cestovním pojištěním na celý rok po celém světě?Kde vyjde nejvýhodněji?děkuju
Ahoj, já si vždycky sjednávala pojištění na cesty přes webovku, kam jsem zadala vstupní údaje a nabídlo mi to srovnání pojišťoven. Ve srovnání byly i podmínky a výše náhrad za ztracená zavazadla, úrazové pojištění, atd... Nikdy jsem se ale nesetkala s tím, že by v nabídce byl "celý svět". Vždycky to byla konkrétní země. Pojištění na den stojí kolem +/- 15Kč podle toho, co chce člověk pojišťovat a v jaké výši chce ev. plnění při pojistné události. Ve tvém případě bych se zkusila přeptat přímo na některé z pojišťoven, abys zjistil/a, jestli je vůbec možné takové pojištění sjednat.
Pokud máte náhodou nějaké pojištění u Generali Pojišťovny, máte možnost si nechat vystavit kreditní kartu (zdarma) bez dokládání příjmu + cestovní pojištění na 1. rok (zdarma). Následující rok platíte měsíčně 25 Kč za cestovní pojištění, ať cestujete nebo ne. Případně 45 Kč, pokud je pojištění pro rodinu (manžel + děti do 18 let). Cestovní kartu nemusíte vůbec používat, takže ji můžete klidně hodit do šuplíku. Já už ji mám 3. rokem. Pojistné krytí je, myslím, hodně dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.