Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a přeji zároveň pěkný a pohodový večer.
Chci se zeptat, chtěl bychz odjet do zahraničí, poradíte jak najít práci?
Popřípadě přes jakou agenturu do zahraničí odjet?Dnes to s prací a těmito agenturami je samý podvod, chci tam odjet jen jako zkušenost s vidinou nějakého výdělku, vím že agentury si berou celkem dost, ale pro mě to je rozhodně přijatelnější volba než tam vyrazit na vlastní pěst.
Dále potřebuji vědět jak je to se závazky, mám tu nějaké platební závazky, myslíte si že je reálné vždy poslat něco ze zahraničí někomu z nejlepších kamarádů sem do čr přes třeba službu western union aby mi poplatil to co má?
Ještě jazyk, ten není problém, trochu anglicky a německy umim ale není problém se doučit, učím se ryvhle a zručně.
Zajímá mě hlavně ta práce, jak vybrat, jsem vyuřený kuchař a číšník ale není problém ani uklízet ani loupat brambory, protože platební podmínkly jsou tam lepší, a jak jsem uvedl jsem mladý takže nemám co ztratit dokud nemám závazky.
Budu rád pokud jste v zahraničí bylia podělíte se se mnou s Vašimi zkušenostmi, a popřípadě uvítám i váš názor ohledně těchto agentur, jakou vybrat a kde hledat.
Děkuji. moc
použijte odkaz: portal.mpsv.cz/... , bližší informace vám podají na na nejbližším ÚP - alespoň kontakt na EURES poradce.. samozřejmě zdarma a ani nemusíte být v evidenci.
Pokud tam chcete jet jet přímo, tak si nechte od překladatele s kulatým razítkem přeložit listy s Vaší kvalifikací, případně ještě potvrzení dosavadního zaměstnavatele o Vaší praxi. Pak v hotelu nebo restauraci to dáte přečíst šéfovi, a když Vás bude potřebovat, domluvíte se.Stručné a jasné pro obě strany.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.