Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jde refinancování hypotéky využít i na sloučení jiných půjček?
Blíží se nám termín konce fixace u hypotečního úvěru. Chtěli bychom refinancování použít i na to, že bychom do hypotéku přidali i naše dva spotřebáky. Je to vůbec možné? Jak o to banku požádát? Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky
Měl jsem na podobnou akci nabídku ale nedotáhl jsem ji do konce, takže jen co mi bylo řečeno: principiálně to možné je, je ale nutné doložit, na co byly spotřební úvěry použité. Jestli to nebylo na výdaje spojené s bydlením máte smůlu. Pak je možné tyto úvěry ještě refinancovat zvlášť dle podmínek konkrétní banky, třeba tzv. americkou hypotékou. Je tam vyšší úrok a musí vám stačit hodnota zastavovené nemovitosti.
Jak o to požádat? Normálně - jít do banky a zeptat se . A pak ještě zajít pro konkurenční nabídku do jiné banky. Dalo by se i obrátit na nějakého finančního poradce, který by měl mít přehled o momentální situaci na trhu hypoték ale nevim ... ty se kterými jsem jednal žádné hvězdy nebyly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.