Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování proti tetanu

Od: atrama® odpovědí: 9 změna:

Byla jsem na tetanovce, je to 2 dny a hrozně mě rameno, a celá ruka bolí. Má někdo zkušenost, je to reakce na očkování? Jak dlouho to bude bolet? Nemohu na té straně spát... Dříve se očkovalo do zadku, a to jsem ani o tom nevěděla. Díky všem.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano, je. U mne to odeznělo asi po pěti dnech. Pak už bylo zase vše v normálu. Rameno jsem chladila studenými obklady.

hodnocení

Díky za rychlé odpovědi, právě si na to chci dát obklad, snad to poleví. Taky jsem se divila, že už to není do zadku... Já jen, že jsem nikdy žádné reakce neměla, tak snad to bude do konce týdne dobré. Díky.

krkovicka*
hodnocení

0x
Tetan do hýždě a tubera do ramene...ono je to už jinak?rameno by nemělo bolet...Je to protilatka ne jed.Ranka dobrá?žádný pupínek?
majsterjoe*

Uz par let je ma pacient na vyber. Zadek, nebo rameno. Me se teda naposled na nic neptala.

jumba
hodnocení

0x

Já jsem minulý týden dostal taky tetanovku. Ruka bolela dost, ale dalo se to vydržet, proti jiné bolesti. Ruka bolela asi 3 dny. Jestli máte v ruce horkost v místě po injekci, tak si dávejte studené obklady. Ale jinak se to musí nechat vstřebat.

hodnocení

0x

Tetanovku mi píchali do hýždě a to mě ten den odpoledne mírně svědilo, ale jinak nic. Pár lidí říkalo, že je to docela bolelo i následující den, ale to všichni byli taky do hýždě. O tetanovce do ramene jsem zatím neslyšel, ale tam to může být jinak

hodnocení

0x

Mně říkal doktor, že je tetanovka do ramene nebezpečná z důvodu možné trombózy (přesto to tak někteří lékaři dělají).

majsterjoe*

Jedina nevyhoda ockovani do ramene je mozost vetsi bolesti po aplikaci. Dneska prave naopak spousta lekaru dava tetanovku do ramene.

albert*
hodnocení

0x

Po očkování důkladně rozcvičit! Když i přesto potom bolí, tak výše doporučené studené obklady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]