Nejste přihlášen/a.
Ahojte lidičky,je to teprve 2 týdny,co jsem si koupila ego-t .Vše bylo super,cigareta fungovala jak má ale už po 5 dnech kouření jsem začla mít zdravotní problémy.Po zhruba 5 zakouření z cigarety se mi udělá vždycky zle,začne se mi točit hlava,je mi tak nějak divně od žaludku a cítím se jako kdyby zfetovaná,omámená nebo tak nějak někdy při potažení z cigarety mě strašně pálí v krku.Nevím jestli to mám přičíst k e-cigaretě ale když jsem ji odložila a začla kouřit normální cigarety tak jsem se cítila v pohodě.Připadám si jako idiot ale prosím jestli má někdo podobné zážitky odpovězte mi nebo mi napište na e-mail lenkamartincova2@seznam.cz děkuji moc,už nevím co dělat ahoj P.S.jo a mám střední nikotin tak tím to asi nebude
Nikotinem se dá předávkovat, navíc se Liquidy dělí na PG (Propylenglykol) a VG. VG jsou právě určeny pro ty, kdo jsou na PG alergičtí. Co když jsi na PG alergická? Taktéž neznám tvojí značku Liqidu, co když je to ten nejlevnejší shit? A ještě jedna úvaha - cartomizér se časem ochodí, je potřeba jej vyvařit v jedlé sodě (bo dle typu kartomizéru si najít na netu návod na údržbu pro vyšší životnost), pak člověk opravdu už necítí chuť liquidu ale spíše spálené elektriky - po tom by ti taky mohlo být blbě...
Nekouřit a je po problému.
Včera ráno si "zapálila" elektronickou cigaretu holka ve vlaku naproti mě, no během těch pár minut mě napadaly různý věci, musel sem se hodně snažit, abych se nesmál.. mechanicko-elektrickej automatizovanej doručovač dávky.. jak z nějakýho scifi.. nebo jako inhalátor pro astmatiky, taky si musej dát.. nebo inzulínová injekce pro diabetiky.. prášky, vitamíny.. ňam ňam ňam.. nebo kdyby ta elektronická cigareta při potáhnutí vydávala zvuk jako stimpack u mariňáků, to by bylo žůžo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.