Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překlenovací úvěr

Od: zlinacci* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat.Chtěla bych si brát překlenovací úvěr z mého stavebního spoření.Částku 300tis. Naspořeno mám 25tis z cílové částky 100tis. Spořím 4roky. Volala jsem svému finančnímu poradci do spořitelny a podle screeningu mi 300tis úvěr dají.Jde mi o to.Že jsem na MD,ale jak jsem se tady už dočetla,tak to nevadí.Asi pokud bych měla moc malý příjem,tak bude do toho zahrnut můj partner,jestli to tak chápu.Mám RP 7500Kč,máte s tím někdo zkušenosti.Jsem klientem u Modré pyramidy.

A také můj dotaz je,za jak dlouho budu mít peníze k dispozici..

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Partner bude zřejmě uveden jako spoludlužník, protože Vaše mateřská na splátky zřejmě stačit nebude.

Za jak dlouho budete mít peníze k dispozici? - to záleží na konkrétních podmínkách SS, doba se pohybuje od týdne třeba do dvou měsíců.

To asi nemáte moc dobrého poradce, když Vám toto není schopen vysvětlit.

Myslím, že jsem se podrobně vyjádřila už v předchozím vláknu, které jste na STEJNÉ téma založila. Nu což, asi Vám není moje odpověď dost dobrá.

Každopádně já bych tak velkým překlenovákem úvěr neřešila.

zlinacci*
hodnocení

Děkuji,ale Vaše odpovědi nemluví k věci.Chtěla bych názor od osob,které byli v takové situaci nebo jsou.Popřípadě nějakého člověka,který pracuje v tomto sektoru.S finanční poradkyní jsem zatím mluvila pouze po telefonu a ta mi sdělila,když jsem jí řekla své RČ,že mi spořitelna může dát na moji osobu 300tis.(je to přímo má poradkyně,u které jsem stavební spoření před lety zřizovala). Dnes mám s paní schůzku,chtěla jsem se tady jen orientačně zeptat,jestli s tím má někdo zkušenosti,popřípadě,co si sebou vzít.Také jestli s tím člověk opravdu může počítat.

To že se přeplatí moc atd,to je je jasné,nikdo Vám nic nedá zadarmo,ale rozhodně je toto řešení lepší než si brát spotřebitelský úvěr v této výši.

cocinkamichalka*

Ano, řekla jsem Vám už i v minulém vláknu VLASTNÍ ZKUŠENOST, že překlenovák těžce přeplatíte.

K tomuto sektoru mám velmi blízko. Proto mě zaráží, jak Vám můžou říct na jistotu, že úvěr dostanete, bez dalších informací a podmínek. Ty vám zřejmě dnes poradkyně řekne.

Tak Vám přeji, ať dobře pořídíte. Ale rozmyslete se dobře ;)

zlinacci*
hodnocení

Neřekla to na 100%,jen mi řekla,že mi spořitelna tuto částku 300tis může poskytnout.. Když si to tak pročítám,taak to asi možné je,proč ne... Někdo založí úplně nové stavebko a hned čerpá úvěr ten den kdy ho založí.

Pro mě žádná jiná varianta není.POkud chci zůstat u bankovních institucí.Uvidím,co mi nábidnou...Ale ze skušeností mého otce a sestry,je toto možné a to že něco přeplatí ano,ale určitě méně něž spotřebitelská půjčka.A co jiného má člověk dělat,když potřebuje 300tis? a nemái je a ani jeho blízcí?

doplněno 03.04.12 09:31:

Jinak děkuji,nemyslím to zle,jen jsem si myslela,že někdo napíše,ano,brai jsme ho taky,museli jsem mít příjem tolik a tollik apod... Také na stránkách MP je napsáno,že někdy ani nepotřebují příjmy,proto mě to celé zaráží a chtěla jsem slyšet případ přímo osoby,která s tímto měla svou zkušenost... (tzn.že si brali tento úvěr a nejlépe od samé spořitelny a za podobných podmínek)

doplněno 03.04.12 09:31:

Jinak děkuji,nemyslím to zle,jen jsem si myslela,že někdo napíše,ano,brai jsme ho taky,museli jsem mít příjem tolik a tollik apod... Také na stránkách MP je napsáno,že někdy ani nepotřebují příjmy,proto mě to celé zaráží a chtěla jsem slyšet případ přímo osoby,která s tímto měla svou zkušenost... (tzn.že si brali tento úvěr a nejlépe od samé spořitelny a za podobných podmínek)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]