Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nekroza prstu

Od: alarm® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den před měsícem se mi stal pracovní úraz kdy mi hydraulický lis rozmačkal 4 prst na levé ruce.Při operaci mi prst zdrátovali a sešroubovali ale po třech dnech zjistili ze poslední dva články se neprokrvují.Teď se čeká až bude jasná nějaká demarkační linie a pak amputace.Co mě zajímá je lepší lokální nebo celková anestezie.Při první operaci jsem měl lokální protože mě dovezli rovnou z práce a nechtěli čekat.Když budu chtít uspat musí se tím lékaři řídit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

w1dowmaker*
hodnocení

0x

Dobrý den,

ano musí, ale myslím si že je lepší lokální anestezie než celková na takovéto zákroky.

hodnocení

0x
Domnívám se,že lékaři sami rozhodnou,zda lokální,či úplná.Vy se zřejmě bojíte,že vás to při lokálu bude bolet,ale nebude,nebojte se,mně sice nohu zachránili,ale podstoupila jsem celkem pět operací,a dvě z nich byly prováděny právě v lokální anestezi,včetně provrtání celého kotníku,mohu vás s jistotou uklidnit,že jsem necítila ani nádech sebemenší bolesti.
hodnocení

Při lokálce mě to taky nebolelo akorát bylo nepříjemné jak mi opíchávali ruku.A ten prst mám stále celý bolavý proto bych rád celkovou akorád se bojím že se vzbudím uprořstřed operace.Bylo mi řečeno že mám ve středu přijet nalačno a provedou amputaci v papíru píšou snesení s jednodenní hospitalizací.

cobrak*
hodnocení

0x
Dobrý den. Podle mého názoru a zkušeností Vám podají celkovou anestezii.
Neprobudíte se,o tom žádná,váš zákrok by měl trvat cca půl hodiny,a toto všechno hlídá anesteziolog,a ten ví,co dělá,je to jeho specifikum.Jednou jsem byla na sále pět hodin,a věřte,vzbudila jsem se až na pokoji.
doplněno 02.04.12 17:08:

:D

polinek*
hodnocení

0x

můžete si vybrat buď uspání a nebo pouze do žíly ,,je to lepší..celková je někdy nebezpečná. U té do žíly ,vnímáte,ale necítíte. Já jsem byla na opce 4hod. a nechtěla jsem celkovou ,,je to ošemetné-moc lidí se z toho neprobudí. viz můj soused.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]