Nejste přihlášen/a.
Dobrý den před měsícem se mi stal pracovní úraz kdy mi hydraulický lis rozmačkal 4 prst na levé ruce.Při operaci mi prst zdrátovali a sešroubovali ale po třech dnech zjistili ze poslední dva články se neprokrvují.Teď se čeká až bude jasná nějaká demarkační linie a pak amputace.Co mě zajímá je lepší lokální nebo celková anestezie.Při první operaci jsem měl lokální protože mě dovezli rovnou z práce a nechtěli čekat.Když budu chtít uspat musí se tím lékaři řídit?
Při lokálce mě to taky nebolelo akorát bylo nepříjemné jak mi opíchávali ruku.A ten prst mám stále celý bolavý proto bych rád celkovou akorád se bojím že se vzbudím uprořstřed operace.Bylo mi řečeno že mám ve středu přijet nalačno a provedou amputaci v papíru píšou snesení s jednodenní hospitalizací.
:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.