Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fixní rovnátka-bolí?

Od: beruska1* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, budu mít stálá rovnátka a chci se zeptat, jestli to zezačátku nějak moc bolí? A na kolik vás, ty co jste je někdy měli vyšla celková cena? Děkuji moc :))

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Bolí to po každém utažení zámečků, kdy jsou zuby rovnány tam, kam chce doktor:) Je to bolest na dva tři dny a pak je to zase v pohodě:) Nic hrozného, akorát jsem třeba ty dva dny nemohla kousat tvrdé věci, protože to bolelo. Ale neboj:)

Mě stály rovnátka před dvanácti lety 10 000,-, moji mámu, která si je nechala nasadit před rokem, 8000,-. Záleží, jak kvalitní jsou a na jak dlouho je budeš mít.

cobrak*
hodnocení

0x

Ahoj, já je měl rok a půl a stály celkem 10 000Kč. Je to dva roky, co mi je sundali. Mě to bolelo vždycky tak dva dny po tom, co mi to utájli. Ibalgin to vyřešil :)

doplněno 30.03.12 20:48:

*Utáhli

hodnocení

0x

kámoš je má už skoro rok a vůbec si nestěžuje ale jiný kámoš měl rovnátka na 2 měsíce a mohl se z toho ...

doplněno 30.03.12 21:12:

PS.: Ten co už je má skoro rok má už v puse víc jak 8 000 kč a pořád přibývá

denita*
hodnocení

0x

Já mám rovnátka asi tři měsíce, bolí jen po utažení zámečků, jeden, dva dny, navíc ne nijak silně, a jen když se jí. Jde to přežít ;). Jinak mě dolní vyšly na 6 000 Kč, horní budou asi taky tak.

:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]