Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oddálení menstruace

Od: magdalenka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli někdo z Vás nezná nějaký osvědčený tip jak oddálit menstruci o cca pár dnů. Mockrát děkuji :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Lékař vám napíše léky, nevím zda jsou volně v prodeji, vypadl mě název.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Gynekolog napíše léky, které toto umí. Příp. brát antikoncepci z dalšího plátíčka s vynecháním "menstruační" pauzy.

magdalenka*
hodnocení

Spíš jsem měla na mysli nějaký způsob, jiný něž pomocí prášků :)

ellin*
hodnocení

0x

Ty léky se nazývají Norethisteron. Jinak pomocí babských rad, nevím jestli to bude účinné, ale hodně pomáhá citron, tak 1-2 dny, před očekávanou menstruací pít 3x denně vodu s hodně velkým množství vymačkaného citronu; nejíst potom hodinu, aby se co nejlépe vstřebal, nepít alkohol a kafe. Můžeš ještě i k tomu pít nějaké citrusové džusy.

doplněno 01.04.12 22:31:

A pít to ty dny, o které chceš oddálit menzes. Ale funguje to tak max. na dva- tři dny, že se ti nedostaví menstruace... a někomu to nefunguje vůbec.

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den,

zajděte k lékaři a ať Vám napíše lék, který se jmenuje Pamba. Je to hemostatikum, tzn., že potlačuje krvácení. Zjistěte si, ale jestli oddálí i samotný menstruační proces. Vím jen to, že po tom člověk nekrvácí, takže člověk může jít třeba do bazénu a tak a je vše v pořádku. Ale pochybuju o tom, že je zdravé dělat to takhle "pár týdnů" jak píšete.

marabu*

pise "par dnu" :)

mirka2
hodnocení

0x

Ahoj, zaručený "babský recept" na tohle není. Je pravda, že pomáhá citronová šťáva, a vyhýbat se věcem, které podporují roztahování cév (alkohol, káva, horká koupel, nahřívání). Pro zesílení efektu se může ještě pojídat Ascorutin. To je vitamín C v tabletách, které jsou volně v prodeji, stojí pár korun a myslím, že nemůže uškodit. Já tohle taky občas řeším hlavně, když mám jet na dovolenou a nechce se mi jen kvůli předepsání prášků chodit na gyndu. Někdy mi to pomohlo, ale někdy ne. Zaručené to není a na někoho to nepůsobí vůbec. Jinak si u doktora nechávám předepsat Norethisteron, ten pomáhá zaručeně, ale bohužel je jen na předpis. Už jsem taky zjišťovala, jestli jsou na tohle nějaké léky bez předpisu, ale asi nejsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]