Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První sex - jak na to?

Od: zajicek* odpovědí: 5 změna:

potřeboval bych poradit od holek. ještě jsem s žádnou nespal a ted se mi jedna nabýdla ale tajím před ní že je první kdybych jí to řekl už se semnou nevyspí... už bych to rád zkusil.. až svým penisem budu vnikat do vagíny jak rychle mám zajíždět pomalu? a co když tam nepujde vniknout jak to mám řešit holky? poradtě pls

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Musíš jí nejprve hodně rozdráždit, aby byla úplně mokrá. Pak tam vletíš jak cukrář (promiň Milane:)) )

jumba
hodnocení

0x

Ta holka se ti sama nabídla, jo? A proč chceš radu jen od holek? Víš, to příjde uplně samo, ale já bych to té dívce klidně řekl, nemáš se za co stydět. Kolik je Tobě i té dívce roků?Hlavně nezapomen na ochranu! Abys pak nemusel řešit jiný problém.Ale jen tak, se vyspat s nějakou holkou jen proto, že bys to chtěl vyzkoušet, to bych teda nedělal. Počkal bych si na dívku, které bych mohl klidně říci, že je uplně první a nemusel se bát, že se mi vysměje, nebo bude u kamarádek vykládat, jaký jsem pako.

hodnocení

0x

Neboj se zajíčku,to jak rychle máš zajíždět ti poví tvá milenka,poznáš to dle jejích vzdechů,zda se jí to líbí či ne,a vniknout tam jistě půjde,nejprve ji krásně vzruš,tzv.předehra,např.jazykem,či prsty.Všechno je jednou poprvé,tak buď hlavně v klídku,nejde o život,jde o jeden z nejkrásnějších pocitů na světě,sex je zkrátka nádhera,a bez něho bychom nebyli.Hodně štěstí*hej*

krkovicka*
hodnocení

0x
Ach jo...mnohokrát řečeno...Udivuješ mě :( Opakuji naposledy-Když na Sex nejsi pripraven,nejsi ani dost zodpovědný nést případné další následky!

figurek*
hodnocení

0x

já teda nejsem a ani jsem nebyl holka, takže na to jak rychle mi zajet do vaginy ti radu nedám. Ale chtěl jsem říct něco jiného. Ne že bych tě chtěl deprimovat předem, ale mě se to povedlo asi až napošesté.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex
Otázky na téma sex jak na to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]