Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amnestie na podmíněné tresty

Od: stastnarodina odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, byla jsem ve výkonu trestu na základě podání ádosti o podmíněné proputění jsem byla soudem pro Pha 6 podmíněne proputěna a mám podmínku 447 dnů na zku.dobu 4 let. Vztahuje se na mne amnestie nyní udělena. Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Amnestie se na zkuební dobu související s podmíněným proputěním z výkonu trestu vztahuje tehdy, jestlie samotný trest odnětí svobody podléhá amnestii. Jestlie se tedy na původně uloený trest vztahuje amnestie, nemůe být podmíněně prominutý zbytek trestu přeměněn na trest nepodmíněný. Pokud se na uloený trest amnestie nevztahuje, pak zkuební doba zůstává v platnosti.

fany88
hodnocení

0x

jezíš to je odpoved vztahuje se na podmínene tresty do dvu let myslí se tím trest ne skušební doba ta muže byt klidně delší

fany88
hodnocení

0x

jezíš to je odpoved vztahuje se na podmínene tresty do dvu let myslí se tím trest ne skušební doba ta muže byt klidně delší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]