Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTC z ciziny nejde, muzu chtit vymenu?

Od: lindaf* odpovědí: 1 změna:

Dobry den mam HTC Wildfire a na lince HTC mi rekli ze je uzpusobeny jen pro polsky trh (po mem dlouhem patrani hledani a nastavovani, nesly mi mms) , pry pokud nikde v kupni smlouve neni uvedeno, ze zarizeni neni plne funkcni, tak je to poruseni smlovy a mohu zadat odstoupeni popripade vymenu mobilu... rekli mi ze vubec tady ty mms nepujdou ze to odblokovani by me stalo zaruku ... ( a ze je to slozite, jeslti to pry vubec jde )

mam tedy narok po prodejci zadat vymenu zarizeni...? na te HTC poradte mi rekli ze ano... telefon mam 3 tydny ...dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Na HTC sice mají pravdu, ale podstatné je, kde byl telefon koupen a za jakých podmínek. A jaké doklady jsou k němu dodány. Prodejem zelefonů se dneska přiživuje kde kdo a potom je to se zárukami všelijaké. Proto je nutné před koupí pečlivě zvažovat a prověřovat prodejce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]