Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet nepřítel či přítel??

Od: skromna1 odpovědí: 6 změna:
Zabrousila jsme dvakrát na chat. Taky na seznamku. Jen mám pocit, že na internetu se lidé baví tak nějak"divně",nevím, zdali je správné odpovídat na inzeráty, dá se poznat"pravda", existují skutečně nějaké stránky , kde např."hledám kamaráda"znamená skutečně jen hledat kamaráda?Jen si psát?Já co píšu, píšu popravdě.Je to správné?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

derek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
tohle zalezi na lidech, ne na strankach. v zivote muzes taky poznat kamarady a"kamarady". je to tezky, ale chce to kapku psychologie a zkusenosti a clovek se vetsinou nejakejch neprijemnejch preslapu vyvaruje uz v pocatcich komunikace. jinak samozrejme plati ze opatrnost je na prvnim miste. a chcete-li kamarada, tak je dobre co nejdriv prevest vztah z jednicek a nul do realu (samozrejme s notnou davkou odstupu a ostrazitosti - buhvi kdo to je v realu - deti se na netu casto strasi pedofily a podobnou haveti..).
ale ja treba kamaradku z netu mel a po par tydnech obcasnyho pokecu na icq mi jednou napsala a sli jsme na kafe :)

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Lidi se dají poznat i podle toho jak a o čem píší.Čím déle si budeš psát tím více poznáš toho člověka.Je dobře ,že píšeš popravdě ,já to dělám taktéž.Ale i pravda někdy"bolí",tak opatrně,někteří jedinci jsou citlivý.Hezký den.
skromna1
hodnocení

:)Díky za radu.Hezký den.
skromna1
hodnocení

Budu si hodne psat a pak se uvidi,Díky a krásný den.*pusa*
al bunda*

Velmi rozumné rozhodnutí.

Hezký den.

skromna1
hodnocení

To psaní je skutečně hezké, člověk se odpoutá od denních starostí. A to stačí. Občas se vypovídat s někým, kdo to taky potřebuje a vědět, že na není člověk sám. A přitom je zachováno soukromí.Hezký den i Vám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]