Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šedivé vlasy ve 30 - řešení?

Od: oleg* odpovědí: 22 změna:

Dobrý den - je mi třicet dva a mám docela dost šedivých vlasů. Mám je tmavohnědé a delší - na ramena, takže to vypadá dost divně, když jsem prokvetlý došediva. Má smysl to barvit? Nebo vytrhávat? Nebo vitamíny a výživa a tak? A jak vůbec šedivý vlas vznikne? To najednou zdravý vlas zešediví? Nebo šedivý vyroste?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Ještě jsem,myslím,neslyšel o tom,že by šedivé vlady dostaly původní barvu...Já bych je nebarvil ani netrhal.Můj názor je,že šedivé vlasy vypadají hezky.Já tedy nemám žádný ale zato mi zešedivěly všechny vousy.A to v době,kdy mým dcerám bylo mezi čtrnácti a sedmnácti lety...Takže já ten důvod vidím jasný...:)Být Vámi,nechám to tak...

doplněno 30.03.12 15:42:

...vlasy...:)

hodnocení

1x

Šedivé vlasy jsou interesantní. Vzpomeňte si na výrok Věry Chytilové:

"No jo. Mužský. Ti nestárnou. Šediny je zdobí, brýle jim svědčí, vrásky jsou sexy.
Žádné křečové žíly. Žádná celulitida. Žádné klimakterium.
Ale pak najednou ... zdechnou. "

martinaa*

Ježkovy voči:D:D To je drsné...

majsterjoe*

To je život. Je třeba na to připravovatt hlavně ženy už od mladých let ;) A chlap? Tomu se to ale nikdy nezavděči. Plešatému vadí že nemá vlasy, šedivému že je šedivý, a tak dále a tak dále. Hlavně si nemyslím že by měl člověk to nějaka řešit.

hodnocení

0x

Dobrý den. Je to ztrátou pigmentu a většinou je to dáno geneticky. Člověk to nemůže ovlivnit, ani tomu zabránit. Smiřte se s tím a i když jste mladý, já bych to nebarvila. U mužů jsou šediny atraktivní a působí lépe, než když si chlap vlasy barví. To je můj názor, ale neodsuzuji barvení u mužů. Když se tak cítí lépe, proč tedy ne?;)

poiu*
hodnocení

0x

vlasy.zdrave.cz/...

doplněno 30.03.12 16:10:

A ještě k tomu barvení: mít ve 30 letech šedivé vlasy, mně přijde dost brzy, takže já bych si je asi barvil. :(

polinek*

když si muž zabarví vousy,zdá se to snesitelnělnější.Ale vlasy si barví takoví seladonové ,kteří se nemohou smířit s šedinami ,,náhodou jsou hezké. Můjnázor,,holička.

doplněno 30.03.12 16:21:

ještě to si myslím,byl -by jste pro smích. Víte jaká je to práce jak to odrůstá! Už to poznáte po týdnu. A proto NIKDY!

b
hodnocení

0x

Mnoha ženám se prošedivělí muži líbí, mně také - takže říkám nebarvit :).

B.

hodnocení

0x

Vítám Vás do rodiny bělovlasých;). Já měl prvních pár šedých vlasů někdy kolem 18 let (jinak tmavě hnědé). Zhruba ve 25 to bylo naopak - pár tmavých. Od 35 let mám bílé nejen vlasy, ale i plnovous. Nikdy mi to nijak nevadilo*frajer*. Ani mé exmanželce a pár následným přítelkyním. Neřešte to. Stejně s tím nic nenaděláte. Pokud to obarvíte, po čase Vám to odroste a bude to vypadat mnohem hůř. Budete muset barvit znova a znova... a znova...*ee* a znova...

hodnocení

0x

V 35 letech, se manželovi objevil uprostřed čela šedivý vlas. Uběhlo pár měsíců, nad čelem, měl pramen asi 1 cm silný, šedivý pruh. Každý si myslel, zda to nemá odbarvené. Všechny vlasy, měl krásně tmavé. Až ve stáří, mu vlasy začínají sem tam šedivět. V žádném případě si vlasy netrhejte. Vitamíny na pokožku hlavy, můžete dávat každopádně, to vlasům neuškodí. Léta používáme po umytí hlavy, Vitanol C. Dá se koupit v Drogerii. Ampulka se po částech vmasíruje do pokožky hlavy. Častěji můžete nechávat sestřihnout, jen konečky vlasů, tím se také, vlasům pomůže v regeneraci. Když budete mít pěkný sestřih vlasů, tak šedivý vlas je pěkný. Jen můj názor.

lidus*
hodnocení

0x

Miluju prošedivělé muže, nesnáším ty obarvené. Manžel byl jak havran když jsem ho poznala, ve 30letech už měl šedivé skráně, dnes ve 54 je šedivý komplet a rozhodně mu to na ničem neubralo. Jste snad modelka, že to řešíte?

poiu*

Třeba je model... ;)

Pokud se mu šedivé vlasy nelíbí, tak nechápu, proč by si je nemohl barvit? Když to dělají ženy, tak to je OK, ale u muže to je divné? Myslím si, že vlasy si barví nejen modelky, nebo snad jo? Když chce vypadat dobře, tak nemusí být model!

hodnocení

0x

Vetsinou je to genetika.Ale kdyz z niceho nic,je treba se zamyslet,jesr´tli to neni odrazem psychiky,muze se to stat.Mne treba zacaly sedivet v tezkem zivotnim obdobi.jinak u nas je zas prdpoklad geneticky opacne.prababibicka nemela v 80. ani sedivy vlasek a mela dlouhe ,hnede vlasy.ale treba moje spoluzacka cernovlasa,ta zacala sedivet snad v 25 letech a nic,v pohode,je zdrava,bude nam za chvili 50.

hodnocení

0x

Je to hodně dáno dědičností, jedna moje spolužačka měla v ofině šedivý pramen už v 5. třídě ZDŠ.

Nic s tím nedělejte, trhat je to škoda, to byste si časem otrhal celou hlavu a barvit? Obarvený muž vypadá tak nějak nepřirozeně, navíc jsou problémy s odrůstáním.

Poradila bych Vám spíš jinou úpravu vlasů. Šediny na dlouhých vlasech vypadají neupraveně. Proto, pokud máte husté a pěkné vlasy, dát si kratší pánský sestřih. Vždycky se mi líbili čistí a upravení muži, pěkně ostříhaní, s tmavými, trochu prokvetlými vlasy. Pro takové jsem měla slabost už za mlada. Dneska je mi to už jedno, ale na takového pěkného mírně prokvetlého muže se přesto ráda podívám. Nic víc. Měla jsem ho jeden čas i doma, dneska má ale už hlavu jako mléko. :) Jaga.

kr*
hodnocení

0x

Proč nosíte dlouhé vlasy? Jste gay? Nebo jste líný účes udržovat a chodit ke kadeřnici? Pokud je to ta lenost, tak s barvením určitě nezačínejte. S nevhodným odstínem barvy a s odrosty budou vaše vlasy ještě hnusnější než teď.

hop®

kr: a nemůže mít někdo dlouhé vlasy třeba jen proto, že se mu to líbí? A jestli si myslíte, že udržování delších vlasů je jednodušší...

Podle vas jen gayove nosi dlouhe vlasy?Muj muz ma take dlouhe a mne se to libi.Trpite predsudky.

martinaa*

Dlouhovlasí si nemusí udržovat účes?:D To je mi novinka... znám pár chlapů, co mají krásné, husté a dlouhé vlasy a moc jim to sluší. Všichni mají přítelkyni, někteří už i děti. S krátkými vlasy by vypadali hloupě, zvlášť ti, co mají vlasy do prstýnků. Pokud máte dojem, že dlouhé vlasy mají pouze gayové, jste zcela mimo:)

polinek*

,,mám ráda na mužích delší vlasy. Nelíbí se mi ten jejich dětinský kohoutek vypadají jak malé děcka po koupeli a ještě jak to mají starší no hrůza. Proto nebarvit ,co by zato dalo hodně mužů,kdyby měli vlasy byť všechny šedivé.

hodnocení

0x

Mrkněte sem moderni-muz.cz/... -pokud nechcete mít šediny, určitě se s tím dá něco dělat. ;)

hodnocení

0x

Když vlasy nabarvíte, za tři týdny, za měsíc, je u pokožky vidět původní barva. A musíte znovu barvit. Strašné! *plac*S tím nic neuděláte. Vymyslete dobrý střih nebo alespoň dobrý účes. ;) Viděl jste v posledních dnech český film Muži v říji? Ten obecní blázen?! Původně to je asi hezký chlap. Kdyby se učesal.*hej*S prošedivělými vlasy můžete být velice zajímavý. Tak proč ne?!

fran
hodnocení

0x

Šedivý vlas není nemocný, ztráta pigmentu vlas neohrozí a pokud byla hustá kštice, zůstane. Zkušené oko, zejména dam, barvení u pánů v 90% pozná. V Česku za to muži obdiv neslidí, prostě to vypadá podezřele. Možná to tak nevadí jinde, kde to je častější (USA), včetně pánské trvalé - i ta lze ale poznat. Takže raději časěji zajít pro úpravu střhu - bez dalších opatření - je to mj. za méně peněz.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]