Nejste přihlášen/a.
dobrý den
s ex přítelem vlastníme na půlky rodinný dům.On si nadělal dluhy a na jeho polovinu domu byla vyhlášena dražba.Kdyby náhodou tu jeho polovinu opravdu někdo koupil,a já chtěla kupci prodat i tu svoji polovinu,jaké platby a povinnosti mám k novému majiteli?Prosím poraďte,nikdy jsem se s takovýma problémama nesetkala a fakt nevím co a jak.Děkuji předem za vaše odpovědi.
jaké platby? Máte za povinnost udržovat nemovost, atd...Vy chcete prodávat, ne? Domluvíte si kupní - prodejní cenu, sepíšete smlouvu, dáte žádost na vklad do katastru a je to...nejlepším řešením bude tu jeho polovinu vydražit, budete pak mít celý dům, a toho troubu můžete nastěhovat zpět k sobě...víte že ideální polovina domu nemá velkou cenu, na troubu se vykašlete ale do té dražby jděte, neprodá se to za cenu trřní aler tak maximálně za 2/3, a to se vyplatí...a budete majitelkou CELÉ NEMOVITSTI...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.