Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teplota po otřesu mozku

Od: needhelp* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

v pondělí v noci jsem utrpěla otřes mozku, s tím , že jsem byla tak 2 vteřiny v bezvědomí. Nechali si mě v nemocnici až do středy, kdy mě odpoledne pustili. Včera jsem se cítila docela dobře, dneska jsme ale celý den strašně unavená a teď se mi začíná zvyšovat teplota. Je to po otřesu mozku běžné?

Díky za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Otřes mozku je vážný úraz a tohle může být nějaký následek.Kdyby se to ale mělo zhotšovat,tak neváhejte a hned do nemocnice.I kdyby přes rychlou...

cobrak*

Přesně tak!

sargo*
hodnocení

1x

Vidím to tak: včera vám bylo docela dobře, takže...? *frajer* Takže jste určitě neležela a odpočívala, ale šla na malou procházku, minimálně do krámu pro rohlíky, a koukala na televizi a seděla u počítače. Teď jste unavená - a ju, to je běžné. Kdyby se vám to nějak nezdálo, nebo teplota skákala moc, nemusíte hned jezdit na pohotovost, jestli vám to připadá tak na hraně, prostě jim tam zavolejte, řekněte co a jak a oni vám řeknou, jestli máte přijet. Telefon je skvělá věc - a neobtěžujete je tím, pro ně je taky lepší rychlá konzultace než plná čekárna pacientů. A když řeknou přijet, no minimálně si nebudete cestou připadat jako simulant. :)

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý večer,

je samozřejmě možné, že jste z důvodu oslabené imunity z nemocnice dostala virózu či tak, ale každopádně to může znamenat něco horšího. V každém případě ráno hned na neurologii do nemocnice a pokud to přes noc stoupne nad 38°, tak okamžitě na pohotovost!

jumba

Proč na neurologii? S otřesem mozku se leží na traumatologii.

cobrak*

Na neurologii, ale je dost možné, že v někých nemocnicích v malých městech to vedou jako traumatologie. Traumatologií je ale hrozná řada, třeba ortopedická traumatologie a tak. Ale je to jedno, tazatel musí každopádně do nemocnice, pokud teploty budou příliš vysoké. Klidně tna ortopedii a tam ho nasměrují na správné oddělení. Přesněji ambulanci :)

hodnocení

0x

Dobrý den. Teplota po otřesu mozku, malátnost a slabost, se může objevovat ještě pár dnů. Hodně odpočívejte, nenamáhejte se, buďte v klidu. Dostatečně pijte. Věřím, že příznaky brzy odezní. Přeji Vám, ať jste v pořádku brzy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]