Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit kartu do tel.budky?

Od: krkovicka* odpovědí: 16 změna:
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mívaly to běžně i trafiky, ale už jsem ji dlouho nekupoval, tak nevím.

hodnocení

2x

Stav se v O2 prodejne o2.cz/... .

hahanaj*
29.03.12 19:37
hodnocení

0x

na poště

krkovicka*
hodnocení

Zeptám se na poště.Dekuji.

hodnocení

0x

To ještě existuje?.?.? Já už sem telefonní budku nepotkal ani nepamatuju.:D:D:D

Také bych řekl že už se to nevyplatí kupovat. Budky jsou už spíš jen v muzeích :D Jinak na tu poštu asi no. Ale pamatuju si že když jsem byl malý tak moje máma ji měla.

hop®

Fatálku, když jsem byl malý já, tak byly budky na pětadvacetníky a karty jen na mariáš! *smich*

to věřím :D

hop®

Hele Fatálku, nech si ty poznámky, jó! ;)

já to nemyslel špatně tak se neurážej hopíku *placni*

hop®

Já vím, v poho, prostě sis musel trošku rejpnout! :)*vtip*

já si nerejpnul já jen řek že ti věřím že to tak bylo ;)

Tak to já jí potkávám každý den na rohu. Ale je fakt, že už bych z ní možná ani neuměl volat*smich*

askmenow*

Jen málo koukáte, mizejí, ale stále jsou. Třeba v Praze jich je pořád hodně, víc, než bych čekala. A dokonce v nich celkem často vidím lidi.

Taky špatně koukáte. To nejsou lidi, to tam chodí fetovat nepřizpůsobiví.;)

askmenow*

To občas jistě také, ale skutečně často vidím lidi telefonovat. A to ještě poznám ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]