Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Danove priznani

Od: aislim* odpovědí: 6 změna:

Dobry den, musim podavat danove priznani, kdyz mam jako osvc vedeny jeden mesic a jeste k tomu bez vydelku? zapomela jsem si v listopadu 2011 prodlouzit pozastaveni zivnosti a prosinec mam jako osvc.Co vsechno musim do danoveho priznani vyplnit?Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud Vaše roční příjmy nepřesáhly 15 000 Kč, přiznání k dani z příjmů podávat nemusíte.

aislim*
hodnocení

Jee, to jste mi udelal radost, dekuji.*smich*

vincentmatonka
hodnocení

0x

Ale jestliže jste byla během roku někde zaměstnaná + prosinec výdělek do 15000kč jako OSVČ tak podáváte daň. přiznání.

Ale i tak bych to raděj podala,a´t je pokoj.Jak pak budete dokazovat, že jste si zrovna za prosinec nevydělala milion a ten pak nezdanila.

poiu*

Pokud v roce 2011 neměla z podnikání příjem a byla zaměstnaná, tak příjem ze zaměstnání daní zaměstnavatel a povinnost podávat přiznání nemá. Nebo jste to myslela jinak? *nevi*

aislim*
hodnocení

Presne tak, prijem z podnikani jsem nemela,dekuji.

buss
hodnocení

0x

Možná by bylo přesnější říci, nepodnikala jsem... pak tedy na fú nic, nebo raději jednou větou na papír napsat že v... nebyla vykonávána výdělečná činnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]