Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smlouva vs plnoletost

Od: tygriczka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den

Chtěl jsem zeptat jestli platí smlouva od mobilního operátora, kterou jsem podepsal v den plnoletosti. Ptal jsem se více lidí ale nikdo mi nedokázal říct přesnou odpověď. Někteří mi tvrdili, že můžu podepisovat smlouvy až od 24:00. Tuto smlouvu jsem podepsal nechtěně a rád bych se jí zbavil. Podepsal jsem jí dnes 29.3 přibližně ve 14:00.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Pokud jste uzavřel jakoukoliv smlouvu v den své zletilosti, pak je platná a nezáleží na tom, v kolik to bylo hodin.

doplněno 29.03.12 15:11:

Podívejte se sem a zkuste podle toho od smlouvy odstoupit, pokud je to možné. Zajděte na pobočku, za info nic nedáte.:

o2.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]