Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuji vědet pracuji jako hl.pracovní poměr u pekáren a budu podnikat.
Jako vedlejší prac.poměr chci dělat zprostředkování nebankovních úvěrů a sllužeb, tedy půjčky a zprostředkovatele nákup a prodej zboží za účelem dalšího obchodování.
Pokud to chápu kolik mně bude stát živnost na tyto dva úseky?
Musím mít na zprostředkování úvěrů nějakou praxi?
A musí být čístý tr.resjtřík chápu to srpávně?Takže při zakládání živnosti sebou výpis z rejstříku trestů.
Pokud ted začnu podnikat tak chápu srpávně že budu hradit náklady na založení živnosti, třeba navypracování mé web.stránky a nebudu muset platit sociální a zdravotní, jelikož mám hlavní prac.poměr?
Myslíte si že jako přivýdělek lidem domlouvat úvěr mi něco vynese, něco přivydělá?
Děkuji, podle mého nemám cvo ztratit, maximálně buud mít nuloou dan, a je pravda že první výdaje budu hradit až za uplynulý rok tedy přiští rok v březnu když ted zacnu podnikat?
Děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.