Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Začátek podnikání a -ohledně praxe

Od: alisek odpovědí: 1 změna:

Dobrý den potřebuji vědet pracuji jako hl.pracovní poměr u pekáren a budu podnikat.

Jako vedlejší prac.poměr chci dělat zprostředkování nebankovních úvěrů a sllužeb, tedy půjčky a zprostředkovatele nákup a prodej zboží za účelem dalšího obchodování.

Pokud to chápu kolik mně bude stát živnost na tyto dva úseky?

Musím mít na zprostředkování úvěrů nějakou praxi?

A musí být čístý tr.resjtřík chápu to srpávně?Takže při zakládání živnosti sebou výpis z rejstříku trestů.

Pokud ted začnu podnikat tak chápu srpávně že budu hradit náklady na založení živnosti, třeba navypracování mé web.stránky a nebudu muset platit sociální a zdravotní, jelikož mám hlavní prac.poměr?

Myslíte si že jako přivýdělek lidem domlouvat úvěr mi něco vynese, něco přivydělá?

Děkuji, podle mého nemám cvo ztratit, maximálně buud mít nuloou dan, a je pravda že první výdaje budu hradit až za uplynulý rok tedy přiští rok v březnu když ted zacnu podnikat?

Děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Fuj, vy chcete přivádět lidi do neštěstí? Takové lidi nesnáším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]