Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenský test při menstruaci?

Od: annalol1* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Zajímalo by mne, zda-li si mohu udělat těhotenský test při menstruaci. Předem děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Když jsou případy tehulek co menstruuji.Není samotná menstruace náznak že v tom nejste?Výsledek by mohl být zkreslený.Nevěřila bych mu.
annalol1*
hodnocení

Ano to asi ano, ale nám při sexu praskl kondom a já si koupila prášek ''poslední pomoci'' (escapele) . Chci si být 100% jistá že nejsem těhotná a nechci čekat až mi skončí cyklus..teda pokud to nebude nutné

Pokud máte pochybnosti, klidně si test udělejte i při cyklu. Ničemu to nevadí. Ale myslím si, že pokud jste menstruaci dostala, máte zbytečné obavy.

krkovicka*
Obyčejně menstruuje žena pět dní.Vydržíte to?tehotensky test je pravdivý až paty týden od posledního sexu s nehodou.Z krve již druhý týden.přečtete si něco o tom jak dlouho trvá oplodnění a uhnízdění vajíčka v deloze.Není to hned.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]