Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny co se tu potloukají
Je mi 15 let a již 9 let studuji základní vzdělání ( Zvláštní že? ) a 9 let chodím do třídy se stejnými lidmi ( Tedy občas někdo odejde a někdo zase příjde..)
Mno a dost dlouho se mi líbí jeden kluk, dokonce vedle mě i sedí A chtěla bych se vás zeptat, zda o mě stojí..
- Kdysi jsme spolu chodili, ale bylo to spíš proto, že všichni s někým chodili a On se líbil mě a zase Já jemu..
- Nemůžu se na něj přestat dívat
- Občas se zeptá, zda nepudu ven nebo tak..
- Řekla bych, že si i rád semnou povídá..
Ale.. Ráda bych aby z toho bylo něco víc, poradí te? Mám "u něj" šanci? Jak se s ním sblížit? Děkuji předem za odpověď
Zdravím. jasně, že máte šanci. Jinak by se Vás neptal, zda půjdete ven atd. Často se zde chlapci ptají, jak na děvčata jít a naopak. Vy jste ve výhodě, protože to mezi Vámi jiskří a rozumíte si. Stačí přijmout jeho pozvání na procházku a sblížení přijde samo. Chce to jen komunikovat a ty procházky ve dvou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.