Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbím se mu, stál by o mě?

Od: desiren* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny co se tu potloukají :)

Je mi 15 let a již 9 let studuji základní vzdělání ( Zvláštní že? ;) ) a 9 let chodím do třídy se stejnými lidmi ( Tedy občas někdo odejde a někdo zase příjde..)

Mno a dost dlouho se mi líbí jeden kluk, dokonce vedle mě i sedí *srdce**ua* A chtěla bych se vás zeptat, zda o mě stojí..

- Kdysi jsme spolu chodili, ale bylo to spíš proto, že všichni s někým chodili a On se líbil mě a zase Já jemu.. :)

- Nemůžu se na něj přestat dívat :)

- Občas se zeptá, zda nepudu ven nebo tak..

- Řekla bych, že si i rád semnou povídá..

Ale.. Ráda bych aby z toho bylo něco víc, poradí te? Mám "u něj" šanci? Jak se s ním sblížit? Děkuji předem za odpověď :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. jasně, že máte šanci. Jinak by se Vás neptal, zda půjdete ven atd. Často se zde chlapci ptají, jak na děvčata jít a naopak. Vy jste ve výhodě, protože to mezi Vámi jiskří a rozumíte si. Stačí přijmout jeho pozvání na procházku a sblížení přijde samo. Chce to jen komunikovat a ty procházky ve dvou. :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Ty neznáš dívčí tajné zbraně?Sedí vedle tebe?No tak nased a popostrč ho.Buď Hop nebo trop.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma líbím se mu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]