Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jaká je sazba za ublížení na zdraví z důvodu vyhrožování, poškozený měl frakturu čelisti, byl na operaci, a marodil 7 dní, trvalé následky nemá, udat mě nechce, že toi byla klukovina a chápe to, ale už sme byli oba u výslechu, omluvil jsem se mu a zaplatil mu veškeré nemocniční nákladya bolestné, nemám žádný dřívější záznam, jsem v maturitním ročníku. Napadenému je 35 let.
Mou otázkou je, zda li je možné aby to šlo jen na magistrát, případně jaká sazba by byla u soudu?
Děkuji za odpověd
Prosimtě, ty inteligente, radši si vygoogluj léčení komplexů, ptám se tady slušně, tak nevidím důvod proč by jsi se tu měl nademnou povyšovat... To co si sem postnul jsem si našel, chci názor od někoho kdo se v tom pohybuje v praxi.
P.S: Nebylo to umyslné napadení, ale napadení ze strachu, vyhrožoval mi do očí že zítra budu mít zejtra ránot mrtvou celou rodinu a ukázal mi nůž, co bys dělal ty... a měla to motivaci z dřívější doby kdy mi ten týpek utekl s pěnezma...k tomu se snad taky přihlíží ne?
A co cekas? Od tvych problemu ti mohla pomoct policie hned. A ne resit to takto. V dnesni spolecnosti te to muze stat vezeni ani se nenadas. On je napadeny a soud nebude zajimat co ti rikal. A jeste bez svedku.
Zbytečný dotaz v podstatě, je třeba si počkat co na to vyšetřovatel, co na to státní zástupce a popř, soud. Tady nikdo nemůůůže předjímat jejich rozhodnutí, jsou jisté možnosti jejich postupu které jim dává trestní řád. Takže jak to dopadne neví ani panbožko. A, proto bych sem ani nepsal, a marodění není podstatné. Takže si počíst v tr. řádu + tr. zákon, tam jsou odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.