Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sut.cz/...
rád bych se zeptal na tuto akci, co znamená přesně to plesová předtančení, co mám očekávat?
Děkuji
Předtančení dodá plesu lesku, důstojně jej zahájí. Jedná se většinou o členy nějakého tanečního kroužku. Ale pozor - nesedat si příliš blízko parketu!
Před lety jsme byli na honosném plese. Zahajovalo předtančení, asi 8 párů, tančili první kousek, druhý a když začal třetí, tanečníci se rozdělili a každý si vytáhl z přítomných nového partnera či partnerku. I já byla jednou z potrefených hus! I když tancuji ráda a s chutí, byla jsem z toho dost postrašená, že ten chlapec umí tančit lépe než já. Ale byl citlivý, nedělal se mnou na parketu žádné psí kusy a zvládli jsme to. Jen mi nebylo dobře z té velké pozornosti, jak lidé brejlili na tanečníky. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.