Nejste přihlášen/a.
Moje dvouletá dcera spí přes den cca 5 hodin. Noční spánek trvá cca 12-15 hodin. Tento stav trvá již několik měsíců. U lékaře jsme byly a prý je všechno v pořádku a mám být ráda. Ale jak mám být ráda, že pořád spí a nejde ani jít ven či něco podniknout. Mimoto mám strach o její zdraví.
Co myslíte
Píšete, že jinak je vše normální a tak já bych se neděsila. Dvouletá vnučka spí v noci od 20h do 7 někdy do 7.30 a po obědě od 12.30 do 15h. Sousedova od mala po obědě nespí vůbec, má 3 roky večer jde spát ve 20.30-21h a ráno vstává v 7h i dřív. Moje vnučka ještě minulý týden řekla snad dvě slova za den a během týdne opakuje každé slovo 3x, já zmatkovala, že nemluví a dnes si říkám kéžby ještě mlčela. Nic není podle tabulek a pokud je holčička čilá a prospívá tak ji nechte vyspat co potřebuje.
Proc by neslo jit ven? Staci mit velky kocar, ktery se da sklopit az do lehu a muze si chrupat v kocaru.
Je živá, zvídavá, chut k jídlu normální. V učení se všeho je pomalejší, ale ono se špatně něco učí když ppořád spí, takže to přisuzuji tomu.
Je to opravdu dlouho. Napadá mě chudokrevnost, i když ta by se projevila nejspíš i jinak, než spavostí. Mohla to být nějaká prodělaná infekce, která v těle dobíhá dlouho, třeba mononukleóza. Mohlo by to být... no kde co. Jinak jí vůbec nic viditelného nezvyklého není? Asi bych zkusila znovu zajít k lékaři a postavit ho před fakt, že chcete rozbor krve - jestli bude mít řeči, co tam má rozebírat, tak to tu v nejhorším dáme nějak dohromady, ale takové ty běžné věci jako právě železo, počty krvinek... a tamty další, co bych si musela napřed vygooglit, abych si vzpomněla na název... však on bude vědět
Zkuste hodit dotaz na emimino.cz, základna matek je tam mocná, třeba se vám dostane více inspirace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.