Nejste přihlášen/a.
Neléčená rýma trvá 7dní a léčená týden.Existuje přípravek volně v lékárně a jmenuje se Homeovox.Kupodivu zabere téměř okamžitě,mně pomohl a už jsem rýmu nedostal.Také je dobré si sprchovat ráno nohy ledovou vodou,na imunitu.
Já na hlasivky doporučím teplé mléko s máslem. Mamka má hodně "povídací" zaměstnání, takže pravidelně tak 3krát do roka to u nás doma vypadá bídně, protože mamka na nás sípe a nikdo jí nerozumí. Ale vím, že jí vždy pomůže právě tato "kúra" - mléko+máslo. Nemusí to být dobré, ale můžete přidat med, ten je akorát k dobru. Mléko krku uleví a hezky ho pohladí zevnitř. A to se hodí i ke kašli. Na rýmu poradím kapesníky, pevné nervy a dokonalé soucítění, poněvadž rýma je čiré zlo. To už radši ten kašel a hlasivky.
A co nejrychleji se uzdravte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.