Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ryma, kasel, hlasivky - jak lecit?

Od: rymajakpoleno odpovědí: 3 změna:
Hlavne ty hlasivky, skoro nemuzu mluvit. Na kasel mam kapky a na rymu kapesniky :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Neléčená rýma trvá 7dní a léčená týden.Existuje přípravek volně v lékárně a jmenuje se Homeovox.Kupodivu zabere téměř okamžitě,mně pomohl a už jsem rýmu nedostal.Také je dobré si sprchovat ráno nohy ledovou vodou,na imunitu.

Na hlasivky pít a kloktat Vincentku. Někdo jí nesnáší, ale pomáhá. Jinak na nachlazení je dobrý i zázvorový čaj.

denita*
hodnocení

0x

Já na hlasivky doporučím teplé mléko s máslem. Mamka má hodně "povídací" zaměstnání, takže pravidelně tak 3krát do roka to u nás doma vypadá bídně, protože mamka na nás sípe a nikdo jí nerozumí. Ale vím, že jí vždy pomůže právě tato "kúra" - mléko+máslo. Nemusí to být dobré, ale můžete přidat med, ten je akorát k dobru. Mléko krku uleví a hezky ho pohladí zevnitř. A to se hodí i ke kašli. Na rýmu poradím kapesníky, pevné nervy a dokonalé soucítění, poněvadž rýma je čiré zlo. To už radši ten kašel a hlasivky.

A co nejrychleji se uzdravte! *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]