Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych se více dozvěděla o používání elektronické cigarety. Je opravdu možné s kouřením cigaret přestat?
Jaký typ je nejlepší. Děkuji za rady. Dany
No nevím jestli přestat, ale řekl bych že jsou o chlup zdravější než klasika. Měl jsem ji v hubě a nebylo to tak zlý. Kouř je vlhčí, bez smradu. Je pochopitelně těžší než klasika. Občas vyteče do úst náplň, na to bacha je to humáč. Je nutno ji dobíjet. Zas je výhoda že ji není nutno típat.
recenze od uživatelů na eVajgly jsou zde: e-cigareta.heureka.cz/...
Hodně mých známých přešlo na elektronickou cigaretu a pozoruji u nich větší závislost. Elektronickou cigaretu nespustí vůbec s ruky... Je to míň škodlivé, než kouření normálních cigaret.
Také jsem kouřil hodně let, víc jak krabičku denně a před 5 měsíci jsem si řekl dost a ze na den přestal. Od té doby jsem si nezapálil a cítím se i lépe, mám více peněz a ušetřilo to i čas...Opravdu je to jen o vůli... Lituji, že jsem to nezkusil dříve..
Pokud chcete přestat kouřit, doporučuji jiný způsob, než si koupit elektronickou cigaretu..
Není to jen výměna berličky jedné za druhou?! Je! Vyprdněte se na to a kupte si za ty prachy pěknou kosmetiku nebo prádélko, na které je vám líto peněz. A až vás popadne mlsná koukněte se nebo čichněte k tomu, co jste si koupila a přejde vás to.
Ahojky, když mě příbuzní stále dokola odrazovaly od kouření kvůli zdravotním problémům, nedalo se se mnou hnout, prostě chutě byly větší. Nakonec jim došla trpělivost a prostě mi koupili tuto elegantní hračku - kourimecigarety.cz/... a-LEO-Royal-Kit-Cherry I když jsem kouřil krabičku denně po 14 dnech už na e-cigaretu nedám dopustit
Přítel kouřil přes 30cigaret denně.
Koupily si e-cigaretu Ego-T a nezapálil si normální cigaretu už přes dva měsíce,jelikož nemá potřebu.Opravdu mu to stačí a já jsem šťastná jelikož to lezlo velmi do peněz a hlavně do zdraví..koupily jsme jí zde: levnyobchudek.mimishop.cz/...
Ještě přemýšlím nad tou růžovou slimkou pro ségru..je taková elegantní a ženská
Pokud jí ještě někdo nemáte a váháte,tak fakt si jí pořiďte je to rozumná investice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.