Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám prosbu v březnu jsem si požádala o zvýšení alimentů na děti, mám 14 letého syna na, kterého dostávám od otce 1700 měsíčně a 8 letou dceru na, kterou dostávám 1300 měsíčně.Otec dětí bere měsíčně 25-30 000 čistého k soudu jsme se dostali až na konci srpna stání bylo odročeno a zatím nemám žádné zprávy, že paní soudkyně je ve věci aktivní, přitom my s dětma živoříme.Ted by chtěl jet syn do školy v přírodě otec mu řekl, že mu dá maximálně 500 Kč pobyt stojí 3000 Kč ale já na zaplacení zbytku nemám a syn se na mne zlobí.Poradte jak docílit toho, aby se začalo na soudě něco konat? A ještě jedna otázka soud se koná v Mostě protože již delší dobu žijeme v Litvínově ale trvale jseme hlášeni v Ostrově u K.Varů, je možnost přendat tento případ k soudu do K.Varů, kde jsou soudy možná rychlejší?Děkuji Mirka
Mirko, našla jsem Vám návrh na vydání předběžného opatření zbynekmlcoch.cz/...
a doporučuji navštívit občanskou poradnu obcanske-poradny.cz/..., je to zdarma.
doplněno 14.10.08 14:27:Ještě něco o předběžných opatřeních: business.center.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.