Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetový obchod danění

Od: tenopirova odpovědí: 5 změna:

Zakládám internetový obchod, existuje nějaký výdělek roční, který se danit nemusí? Jde mi i také o to, jestli na stránkách hned je potřeba uvádět IČ a takové ty podrobnosti? Chtěla bych to zkusit na měsíc a nevím, zda hned musí mít obchod veškeré náležitosti...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

nic proti ale zkouset internetovy obchod na mesic je trochu na hlavu , to vas ani nezaindexuji vyhledavace takze tem prvni mesic bude o nicem to nemusite ani zkouset

doplněno 25.03.12 22:55:

jinak ten mesic ani ohledne dani resit nemusite protoze vas nikdo nenajde ani urednik nikde nic neregistrujete, koser to neni ale stejne to po mesici zavrete protoze to nesplni vase predstavy (po mesici nemozne)

tenopirova
hodnocení

Tak já teď prodávala několik měsíců přes známé a inzerci a šlo to na dračku, proto chci zkusit zda má smysl vytvářet netový obchod, nebo zda zůstat při tom, co jsem dělala do teď

blackflamesiczi*

jenze aby se vam vyplatilo delat shop tak se musite dostat na nejake pozice na seznamu a google a to nejakou dobu trva a pokud nic o SEO nevite tak vas firmy ktere si najmete akorat oberou. Jinak pokud rikate o inzerci (tipoval bych obleceni) a jestli prodavate na mimibazaru a aukru neni problem aby vas nekdo naprasil , kamardky to take zkousely a jedna dostala 100 000,- a druha asi 150 000,- domereni a pokutu .

buss

Pokud to jde na dračku, tak proč do živnosťáku nevrazit 1000 Kč, ono známí to zadarmiko také furt dělat nebudou. Web se dá udělat také vcelku levně.

buss
hodnocení

0x

Buď podnikám, nebo černím, v živnostenské zákonu, což má živnostník znát, je co je to podnikání, § 2. A ono také finančníci už kontrolují i weby. Příležitostný prodej ... Jinak vizte zákon o daních z příjmu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]